מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה להיקלטאור25/05/2009
שלום אני בת 27 ונשואה שנתיים, במשך שנתיים אנו מנסים אך ללא הצלחה .
לאחר שנה התחלנו לעשות טיפולים של השבחת זרע קיבלתי איקקלומים נרות וזריקה , היו חודשים שגם עשיתי 2 הזרקות באותו החודש , במשך חצי שנה אך ללא הצלחה.
גם עברנו את כל הבדיקות והכל מצויין הזרע , הרחם ממש כל הבדיקות יצאו בסדר גמור .
לפני כחצי שנה הפסקנו עם הטיפולים , הרגשתי שאני משתגעת מכל הבדיקות ההזרקות וההמתנה שהורסת אותי במשך חודש שלם.
גם בעלי ממש לא רוצה לחזור לעשות טיפולים ואף פעם לא רצה ואני לא יודעת מה לעשות.
אני ממש רוצה ילדים והמון זה הדבר שגורם לי אושר אבל אין לי.
גם את הביוץ בדקנו והוא יוצא לאחר הווסת ואני לא מפספסת אותו אני ממש לא יודעת מה לעשות .
זקוקה לעזרה או ליעוץ .
תודה על זמן ההקדשה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שיענו לך....
שירן25/05/2009אחוז לא מבוטל של זוגות שלא מצליחים להכנס להריון מוגדרים כעקרות לא מוסברת גם אצלנו העניין התחיל כך וייעצו לנו להמשיך לטיפולים של IVF כלומר שאיבה של ביצית והפרייה שלה עם הזרע על צלחת פטרי, אני יכולה להבין שהטיפולים קשים אבל אני אחרי הלידה שכחתי את הכל!! והיה קשה במשך שנה עשינו טיפולים של הזרעות עם הפלה ואחרי כן טיפול של IVF שהצליח
מה שמצחיק שעכשיו חזרתי לטיפולים ואני נשברת כי הראשון לא הצליח (אני זו שמתחתייך)
אסור להתייאש חמודה זה כואב ומאכזב אבל יש המון תקווה...
אני חושבת שאסור לך להפסיק את המחזוריות של הטיפולים, במרפאה שלי לדוגמא יש צוות נהדר שמלווה אותך לאורך כל הדרך הם קובעים לך תוכנית טיפול ואת מתמסרת אליהם, בלי ההגיון והרגש שלך שלא עובדים כמו שצריך בתקופה הזו.
שניכם צריכים להיות חזקים ולחזק אחד/ת את השני/ה
שיהיה רק טוב חמודה מחזיקה לך אצצעות ו...... לא להתיאש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליחה להיקלט
יפעת צאיג25/05/2009הי אור,
אני מבינה את הרגשתך וממליצה לך לבדוק אפיקים אחרים. לעיתים בעיות פריון נובעות מבעיות במערכות אחרות כמו קיבה, נטייה לסכרת וכו'. ממליצה לך להעזר בייעוץ נטורופתי ובדיקור. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)