אישה מקולקלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישה מקולקלת
    נירית
    20/08/2007

אני לא מצליחה להיכנס להיריון ואני מרגישה אישה פגומה. גם ככה בעלי מרוויח יותר וכאילו באיזה הסכם לא כתוב אני הייתי צריכה להביא ילדים ואפילו את זה, מה שכל אישה מצליחה לעשות אני לא מצליחה. אני פוחדת שאם אני לא אצליח הוא יעזוב אותי וימצא מישהי אחרת שתתן לו משפחה גדולה כמו שהוא רוצה, כי למה לו בכלל להשאר איתי אם אפילו ילדים אני לא מצליחה לתת לו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישה מקולקלת

הוספת תגובה

• זוגיות

יפעת צאיג
    27/08/2007

הי נירית,
    אין לי ספק כי נשים רבות במצבך מרגישות פגומות והביטחון העצמי שלהם נפגע. כשבעלך בחר בך כבת זוגו הוא בחר בך לחיים עם הטוב והרע שמלווים זוגיות. כשמתחתנים הכל נראה טוב אבל החיים הם לא צפויים ואין לך שום סיבה להרגיש פגומה. צריך להשאר אופטימים, החיים יכולים להתהפך כל יום אם זה במחלה או פיטורין מהעבודה. יש להתייחס לבעיית הפוריות כארוע חיים שיש להתמודד איתו והוא לא קל אך זה משבר זמני. שכשתצליחו להרות ולהביא ילד לעולם זה יהיה עוד סיפור מהחיים המשותפים שלכם. בעלך בחר בך בגללך וילדים הם משותפים, כך שזה לא שאת צריכה לתת לו ילדים, אלה אתם יחד למען המטרה. אני בטוחה שאם תצליחי לראות את הבאת הילדים כמשותפת יהיה לך הרבה יותר קל. בכל אופן אני מבינה את הרגשתך ומקווה שהצלחתי לתרום במשהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה