מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזרעהסיגל08/06/2009
שלום. בת 28 אנחנו מנסים להרות מזה 8 חודשים, אני די לחוצה שזה לא בא מהר,מבנה שחלות פוליציסטי, מחזור סדיר, ממצאי בדיקות שנעשו: פרופיל הורמונלי בסדר, בדיקת זרע יצאה בינונית- ניידות בינונית.
אתמול הייתי אצל הרופא שלי ואמרתי לו שאנחנו מנסים שנה והוא המליץ על איקקלומין עם הזרעה,
אני ממש מבולבלת, מצד אחד אני מבינה שלא מדובר בטיפול מסובך שסביר להניח שיביא להריון המיוחל כל כך, מצד שני אני יודעת שהאיקקלומין זה לא הכדור האידיאלי, ואני גם לא מבינה למה נותנים לי אותו אם המחזור סדיר.
השאלות שלי הן קודם כל מהן ההשלכות של טיפול כזה? ובמיוחד של האיקקלומין הידוע לשמצה באינטרנט? והאם ניתן לעשות הזרעה בלי איקקלומין?
אשמח לתשובות ממש מבולבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
יפעת צאיג09/06/2009הי רויטל שאלתך בהחלט במקום. ההמלצה שלי היא לבצע הזרעה ללא איקקלומין ובמקביל לשנות את התזונה לתזונה הרגישה לאינסולין כדי לשפר את הסיכוי להקלטות במבנה כמו שלך. 8 חודשים הם לא מספיק זמן להתחלה הורמונאלית במידה ואין בעייה מכנית. במידה ולא תיכנסי להריון תוך 4 חודשים בצעי צילום רחם וזה לפני התחלת הטיפול ההורמונאלי. בהצלחה. יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
רונית רוזנטל12/06/2009חסויה שלום,
קצת לא מסתדר לי
שחלות פוליצסטיות לא הולך עם מחזור סדיר ובדיקות תקינות
ממליצה בחום לעקוב אח רהמחזור הטבעי ולעשות הזרעה אם באמת המצב הוא כפי שאת מספרת,
האבחנה במצב שלך חשובה ביותר
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)