מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיקרומניפולציה - ICSI ועוד שאלותרוית15/06/2009
אני נימצאת בטיפול במשך 7 חודשים ולבעלי יש ספירת זרע נמוכה מאוד בכל ההשבחות זה נא בין 1-1.5 מיליון שאחוזי התנועה גם נמוכים 15%-28% עד כה נתנו לי איקקלומין וזריקות אוביטרל ופיורו פאן לאור נתונים אלו קראתי שיש לזה שם "אוליגוספרמיה" הרופאים לא נתנו שם לבעיה של בעלי וגם אמרו שאנחנו נימצאים בגדר הבסדר ,שלא הבנתי איך בסדר אם הנורמה זה מעל 40 מליון זרעונים ושאם זה מתחת ל5 מליון זה "אוליגוספרמיה חמורה" ,איפה הבסדר פה? למה לתת טיפול ארוך ומיאש כשהנתונים מראים אחרת?יש לצין כי לי אין בעיה הכול תקין!
מה דעתך על נתונים אלו?
האם הטיפול ICSI ניתן ע"י קופת החולים?
האם יש באפשרותי לבקש סוג של טיפול?
יש לצין שהייתי אצל מספר רופאים ומאכזבת לגלות הכול דרך מהאינטרנט ולדעת שמשקרים לי נתונים אלו אפשר לעשות IVF בלי בעיה ולא לגרור אותי נפשית ופיזית לטיפולים שידועים מראש שהם לא יעזרו לתת לי תקווה שהתשובה ברורה שזה לא יקרה הפעם ואני אופטימית מאוד עם קצת ציפיה לכן בסוף סה"כ אנחנו מאוד צעירים אמצע שנות ה20 אבל לא רוצה לעבור את כל זה בשנים כדי להיות אמא אחרת לא הייתי מתחתנת מוקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
רונית רוזנטל16/06/2009רוית יקרה,
ספירת זרע כזו דורשת באמת הפרית מבחנה,
ממליצה בחום לגשת לרופא מומחה בנושא שימליץ על המשך טיפול
באיזו קופה מטופלת? באיזה איזור בארץ?
מוכנה לעזור
פני אלי במייל ואשיב בפרוטרוט ובפרטיות יתר
בהצלחה גדולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)