מיקרומניפולציה - ICSI ועוד שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיקרומניפולציה - ICSI ועוד שאלות
    רוית
    15/06/2009

אני נימצאת בטיפול במשך 7 חודשים ולבעלי יש ספירת זרע נמוכה מאוד בכל ההשבחות זה נא בין 1-1.5 מיליון שאחוזי התנועה גם נמוכים 15%-28% עד כה נתנו לי איקקלומין וזריקות אוביטרל ופיורו פאן לאור נתונים אלו קראתי שיש לזה שם "אוליגוספרמיה" הרופאים לא נתנו שם לבעיה של בעלי וגם אמרו שאנחנו נימצאים בגדר הבסדר ,שלא הבנתי איך בסדר אם הנורמה זה מעל 40 מליון זרעונים ושאם זה מתחת ל5 מליון זה "אוליגוספרמיה חמורה" ,איפה הבסדר פה? למה לתת טיפול ארוך ומיאש כשהנתונים מראים אחרת?יש לצין כי לי אין בעיה הכול תקין!
    מה דעתך על נתונים אלו?
    האם הטיפול ICSI ניתן ע"י קופת החולים?
    האם יש באפשרותי לבקש סוג של טיפול?
    יש לצין שהייתי אצל מספר רופאים ומאכזבת לגלות הכול דרך מהאינטרנט ולדעת שמשקרים לי נתונים אלו אפשר לעשות IVF בלי בעיה ולא לגרור אותי נפשית ופיזית לטיפולים שידועים מראש שהם לא יעזרו לתת לי תקווה שהתשובה ברורה שזה לא יקרה הפעם ואני אופטימית מאוד עם קצת ציפיה לכן בסוף סה"כ אנחנו מאוד צעירים אמצע שנות ה20 אבל לא רוצה לעבור את כל זה בשנים כדי להיות אמא אחרת לא הייתי מתחתנת מוקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלות

רונית רוזנטל
    16/06/2009

רוית יקרה,
    ספירת זרע כזו דורשת באמת הפרית מבחנה,
    ממליצה בחום לגשת לרופא מומחה בנושא שימליץ על המשך טיפול
    באיזו קופה מטופלת? באיזה איזור בארץ?
    מוכנה לעזור
    פני אלי במייל ואשיב בפרוטרוט ובפרטיות יתר
    בהצלחה גדולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה