אי קבלת ווסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי קבלת ווסת
    דונה
    25/06/2009

שלום, אני בת 30 ויש לי תינוקת בת שנה וחצי. הבעיה היא אי קבלת ווסת ללא טיפול תרופתי. כדי להיכנס להריון הראשון (והאחרון בינתיים...) חיכיתי שנה ללא ווסת וכנראה ללא ביוץ, ואז התחלתי 3 סבבים של איקקולומין, שאחרי לפחות שניים זוהה ביוץ בוודאות ובדיקת זרע היתה תקינה לחלוטין.
    ההריון נקלט דווקא בחודש הרביעי שהיה בעצם חודש הפסקה בטיפול לפני מעבר לטיפול יותר אגרסיבי. עברתי הריון תקין לחלוטין ונולדה לי תינוקת בריאה ומקסימה.
    היום, אחרי שנה של ניסיונות להיקלט להריון השני. שני סבבים של איקוקלומין והפסקה.
    אני נמצאת 3 חודשים אחרי הווסת. באולטרה סאונד לפני שבועיים נצפה זקיק בגודל 18 מ"מ ורירית 4 מ"מ, הרופא שלי נתן לי אסטרופם לעיבוי הרירית. לאחר שבועיים בבדיקת אולטראסאונד נוספת, כמעט לא חל שינוי: הזקיק גדל ל-20 מ"מ והרירית ל-5 מ"מ.
    הרופא שלי לא כל כך יודע להסביר את המצב, והמליץ לי להמשיך לקחת אסטרופם בתקווה שהרירית תתעבה והריון יוכל להיקלט.
    לפי דעתו אמור להיות ביוץ בקרוב והוא לא יודע להצביע על הבעיה.
    מה דעתכם? מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי קבלת ווסת

הוספת תגובה

• אי קבלת ווסת

יפעת צאיג
    25/06/2009

האם מדובר בשחלות פוליציסטיות? לעיתים איקקלומין מדקק את הרירית נסי טיפול הורמונאלי אחר כדי לשפר את מצב הרירית. יש לך בעיה של סכרת במשפחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דונה
    27/06/2009

לא הגדירו את הבעיה שלי כשחלות פוליציסטיות. אין בעיה של סכרת במשפחה.
    מה הכוונה בטיפול הורמונלי אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יפעת צאיג
    28/06/2009

נסי לברר איך מגדירים את הבעיה שלך מבחינה רפואית זה יקל עליך בבירורים נוספים. אני ממליצה לגשת לרופא פריון שיסביר לך טוב את מצבך ויציע לך טיפול חילופי- שכוונתי היא טיפול אחר מאיקקלומין. ממליצה לך ללוות את הטיפול בטיפול נטורופתי ודיקור שמאוד עוזרים בקליטת הריון ובשיפור עובי הרירית. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי קבלת ווסת

רונית רוזנטל
    28/06/2009

דונה שלום,
    ממליצה בחום לגשת למומחה,
    לבצע את כל הבדיקות הבסיסיות ולנהוג לפי התשובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה