טיפולי פוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי פוריות
    לחוצה
    30/06/2009

שלום רב. אני בת 34 יש לי שני ילדים מהריונות ספונטניים ומהירים מאוד. בחודש יולי לפני שנה עברתי צילום רחם שבמהלכו עברתי צינתור בחצוצרה הימנית. 3 חודשים אח"כ הריתי אך ההריון הסתיים בגרידה בשבוע 8 כי לא היה דופק. לפני חודשיים וחצי (באפריל) עברתי שוב צילום רחם הפעם החצוצרה חסומה לגמרי וגם התמלאה בנוזל. נעשה ניסון לצנתר אך ללא הצלחה. החודש אני מתחילה טיפולים (2 הזרעות ואח"כ 2 IVF) ואם לא יצליח תטופל החצוצרה ורק אח"כ ממשיכים.
    עברו עליי חודשיים נוראיים בכיתי בלי סוף. גם הוסת שונה ממה שהייתה קודם ואני לא יודעת האם זה מלחץ, האם זה כי אולי המערכת שלי נפגעה עוד יותר כתוצאה הצילום והצינתור. כששאלתי רופאים שונים בפורומים הם ענו לי כי יש לי סיכויים טובים-מצוינים להצליח בהפרייה. גם הרופאה במרפאת פוריות אמרה כי הפ לא רואים בי אחת שלא תצליח להרות. נכון שכרגע במצב החצוצרה הסיכויים נמוכים אבל הם קיימים. רוצים לנסות לפני שמחליטים לנתח. מאיפה שואבים כוחות. אני לא מצליחה להתסכל על הכוס המלאה שלפני. כרגע במהלך הוסת סובלת מכאבים קלים שנראה לי שהם מהחצוצרה ושגם השניה נפגעה כבר. אני לא מצליחה להתעודד גם לנוכח העובדה שיש לי שני ילדים ושלמעשה לפני פחות משנה הייתי בהריון. מה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי פוריות

הוספת תגובה

• טיפולי פוריות

רונית רוזנטל
    30/06/2009

ללחוצה שלום,
    חבל שאינך מציינת שם , לחץ לא בבית ספקנו,
    ממליצה בחום לשקול כריתת החצוצרה הפגועה יתכן שזו הבעיה שאינך נקלטת...
    הניתוח לא מסובך ולאחריויש המון הצלחות אז בבקשה להתעודד
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה