רק רוצה עזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק רוצה עזרה...
    מאיה21
    24/03/2007

שלום לכולם...
    אני בהריון ה-2 בתי הגדולה בת שנה.
    אני חושבת להתגרש ולעשות הפלה, לא מרגישה שיש טעם להביא עוד ילד לחיים שכאלו, אני מאושרת עם בתי, היא איתי בבית ואנו נהנות מכל שנייה היא מדהימה (טפו, טפו, טפו) וחיכניית.
    בהריון שלה לא הרגשתי כלום לא בחילות, לא כאבים ואפילו לא צירים (ילדתי בניתוח) עכשיו כאילו מחפה על ההריון הראשון הכל קשה יותר, הכאבים, הבחילות, הלחץ הנפשי שאני נמצאת בו לא נותן לי מנוח אני רק רוצה לפתוח דף חדש בחיים (אני בת 21) אני זקוקה לחיבוק.
    אין אף אחד שיבין מה אני עוברת, בעלי רק מקשה לי על החייים, עושה את זה עגום יותר רוצה להתגרש ממנו אבל מפחדת איך? מה אעשה? איך אסתדר? אוףףף

תודה על ההקשבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רק רוצה עזרה...

הוספת תגובה

• תגובה לזקוקה לתמיכה

m.b
    25/03/2007

קראתי את מה שכתבת וממש כואב לי לשמוע על מצבך
    אמנם כתבת כאן כמה שורות קצרות שלא ממש מסבירות ממה את פוחדת, הפלה זה לא סוף העולם
    ואם את מרגישה לא מוכנה אז לא קרה שום אסון, גם אני נכנסתי להריון לא רצוי ולמרות שבן זוגי רצה שנתחתן הרגשתי שזה לא הזמן וביצעתי הפסקת הריון - לא קרה לי כלום, ביום המחרת הלכתי לעבודה, לא הרגשתי מוכנה להביא את הילד ולא הייתי מוכנה לגרום לו עוול , אני לא רוצה לייעץ לך בעניין כזה חשוב, זו רק דעתי, לכי לייעוץ מתוקה, קופות החולים מספקים היום אחלה פסיכולוגים ותחליטי איך את ממשיכה מכאן, אם את צריכה חיזוק להמשך הדרך את יכולה לפנות אליי למייל [email protected] בהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לתת חיבוק...

יפעת צאיג
    25/03/2007

קראתי את הודעתך ומאוד נגעת לליבי, יחסים, משפחה והריון הם דבר לא קל להתמודדות בעיקר שיש קשיים. נראה לי שהלחץ הנפשי שבו את נמצאת גורר אחריו גם את התגובות הפיזיות. קשה להחליט כיצד לפעול במצב כזה וגם אף אחד חוץ ממך לא יכול לתת לך תשובה ברורה. אני חושבת שבמקרים כאלה הכי טוב ללכת לייעוץ לדבר עם מישהו ואם את רוצה אני יכולה להפנות אותך למקומות שנותנים ייעוץ במחירים סימליים כמו קופות חולים או סטודנטים לתואר שני בפסיכולוגיה וכו'. הייתי רוצה לתת לך את החיבוק שאת זקוקה לו ולהגיד שהכל יהיה בסדר בסוף על אף שהדרך יכולה להיות קשה חופש הבחירה נותן כוחות חדשים. לכל אוזן קשבת שאת צריכה או עזרה דלתי פתוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי קרה ההפך - כל כך זקוקה לשמוע מכן

מ
    30/03/2007

אנחנו כמעט 5 שנים נשואים, עם עליות ומורדות הרבה פרגון הדדי אבל גם לא מעט בעיות בזוגיות. מגדלים ילד פשוט מדהים! גיליתי שאני בהריון ולי זה היה מאוד מאוד רצוי. בן הזוג לא היה מסוגל להתמודד . שבוע לפני זה סוף סוף הסכים ללכת ליעוץ. אמר שיתמוך בי בכל החלטה אבל לא בטוח שישאר אם אחליט ללדת את הילד. היה בפניקה לגדל שני ילדים במצב של אומללות. עשיתי הפלה. אני בקנטים. הולכים ליעוץ אבל לי יש חור בלב וחוסר אמון. אשמח לשמוע ממכן כיצד מתמודדים עם המצב. האם לדבר בפירוש על מתי עושים עוד ילד [למרות שזה מלחיץ אותו? אבל גם הוא הלחיץ אותי ועשיתי הפלה בניגוד לרצוני]. איך מתרוממים בכלל. איך ממשיכים בזוגיות אם בכלל ומתי עושים עוד ילד אם בכלל - אגב אני עוד מעט בת 33...
    אשמח לשמוע מכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדבר, לדבר, לדבר...

יפעת צאיג
    30/03/2007

זוגיות נועדה כדי לקבלהחלטות שקשורות לעתיד המשותף, אבל לא ניתן לתכנן או לתאם צפיות אם לא מדברים על הנושא. אני מבינה לליבך בקושי לפתוח, אני חושבת שלרוב הזוגות יש בעיות כאלה ואחרות של רצונות מנוגדים, אבל איך אפשר להמשיך זוגיות עם חור עצום של חוסר וודאות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה