גת גורן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גת גורן
    אסף
    13/07/2009

שלום לכולם,

לפני חצי שנה עברתי צנתור לפתרון בעיית הוריקוצלה בשיטת גת-גורן. מאחר ובזמנו לא מצאתי חומר באינטרנט בנושא זה נשבעתי שחצי שנה לאחר הצנתור אפרסם את תוצאות הבדיקות שלי בכל פורום אפשרי ואתן מעט חומר רקע כמי שהתנסה בטיפול זה.
    אז ככה :
    לפני ביצוע הצנתור ספירת הזרע שלי היתה נמוכה מאוד (0.14 מיליון זרעים מורפולוגיה של 2% תנועתיות של 14% ועוד פרמטרים לא טובים)
    חצי שנה לאחר ביצוע הצנתור ספירת הזרע שלי השתפרה באופן משמעותי (60 מיליון זרעים, מורפולוגיה של 9%, תנועתיות 66%).
    כפי שניתן לראות איכות הזרע אכן השתפרה פלאים אם כי המורפולגיה עדיין גבולית (מקווה שעוד ישתפר).

עם זאת חשוב לצין מספר עובדות :

1. יתכן וניתוח היה מביא לאותם תוצאות.
    2. לא ברור מה יהיה בעוד שנה לדוגמא. פעמים רבות הוריקוצלה חוזרת ויהיה מעניין לראות אם בשיטת גת גורן אחוזי החזרה הם אכן בודדים כפי שהם טוענים (בניתוח נהוג לומר שאחוזי החזרה הינם עשרות אחוזים).
    3. הצנתור מאוד מאוד יקר. 29 א' ש"ח זה סכום לא גדול אם הריון מובטח אבל כמו בכל הליך רפואי דבר לא בטוח.
    4. בשלב זה אני ואשתי לא מנסים להביא ילדים בכל מקרה אז מידע על הריון בכל מקרה לא רלוונטי.

הנכם מוזמנים לשאול אותי שאלות על ההליך או כל דבר עליו אוכל לענות בנושא..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גת גורן

הוספת תגובה

• תודה על המידע

יפעת צאיג
    13/07/2009

תודה על השיתוף זה מאוד עוזר להתמודדות. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לנו את אותה הבעיה ויש לי כמה שאל

מיכל
    29/07/2009

רציתי לשאול אותך כמה שאלות אנחנו לפני ניתוח דרך הקופת חולים השאלה שלי היא האם
    דרך הקופת חולים (מאוחדת) אחוזי ההצלחה הינם גבוהים אנחנו מאוד מאוד לחוצים לגביי הריון בבקשה תמליץ לי על הדרך הטובה ביותר ומה הם כל התהליכים שנעבור במקרה אתמול גלשתי
    אתמול וקראתי על השיטה של גת גורן ועניין הכסף ממש כבד ולא מציאותי.
    תודה רבה לך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה