מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת המלצה על רופאגילי29/08/2007
שלום לכולן - אני מחפשת אחר רופא פרטי טוב לטיפולים, רצוי באזור השרון (שיהיה קרוב לבית), אבל אפשר גם במרכז. מי יכולה להמליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על רופא
מלאני01/09/2007היי
אני מטופלת אצל ד"ר משה רויבורט , הוא רופא של מכבי אך מן הסתם מקבל פרטי
הגעתי אליו כדי לנסות ונשארתי. איש מקסים ואמפתי , באמת ; גם בן הסוג שלי התרשם ממנו מאד
הוא היה מאד רגיש לבעיה שאיתה הגענו ; הוא מסביר היטב על מה שצריך לעשות , ומסביר שוב כדי לא לעשות טעויות ( וזה מאד חשוב) ; הוא מבקש להיות בקשר בכל דבר אם משהו לא ברור או חלילה כאב וכמובן אחרי תוצאות בדיקות. אני מופתעת לקבל ממנו יחס של רופא פרטי במסגרת הקופה .
במהלך הטיפול הראשון הוא היה מאד רגיש והחזיק לי את היד והרגיע כי בכיתי מרב התרגשות ...
לצערי עלי לחזור על הזרעה שוב , אבל באמת רופא טוב , אם תקישי את השם שלו בגוגל , תקבלי עליו את כל המידע , הוא עובד גם באחד מבתי החולים כרופא בכיר וחשוב לא פחות , אדם נעים ומלא אמפתיה
שיהיה בהצלחה ( לשתינו )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת - הוא באזור המרכז...
מלאני01/09/2007פרט חשוב - הוא מקבל דרך מכבי בצפון ת"א
המרפאה הפרטית שלו אם איני טועה בפתח תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)