מחפשת המלצה על רופא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת המלצה על רופא
    גילי
    29/08/2007

שלום לכולן - אני מחפשת אחר רופא פרטי טוב לטיפולים, רצוי באזור השרון (שיהיה קרוב לבית), אבל אפשר גם במרכז. מי יכולה להמליץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת המלצה על רופא

הוספת תגובה

• המלצה על רופא

מלאני
    01/09/2007

היי
    אני מטופלת אצל ד"ר משה רויבורט , הוא רופא של מכבי אך מן הסתם מקבל פרטי
    הגעתי אליו כדי לנסות ונשארתי. איש מקסים ואמפתי , באמת ; גם בן הסוג שלי התרשם ממנו מאד
    הוא היה מאד רגיש לבעיה שאיתה הגענו ; הוא מסביר היטב על מה שצריך לעשות , ומסביר שוב כדי לא לעשות טעויות ( וזה מאד חשוב) ; הוא מבקש להיות בקשר בכל דבר אם משהו לא ברור או חלילה כאב וכמובן אחרי תוצאות בדיקות. אני מופתעת לקבל ממנו יחס של רופא פרטי במסגרת הקופה .
    במהלך הטיפול הראשון הוא היה מאד רגיש והחזיק לי את היד והרגיע כי בכיתי מרב התרגשות ...
    לצערי עלי לחזור על הזרעה שוב , אבל באמת רופא טוב , אם תקישי את השם שלו בגוגל , תקבלי עליו את כל המידע , הוא עובד גם באחד מבתי החולים כרופא בכיר וחשוב לא פחות , אדם נעים ומלא אמפתיה
    שיהיה בהצלחה ( לשתינו )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת - הוא באזור המרכז...

מלאני
    01/09/2007

פרט חשוב - הוא מקבל דרך מכבי בצפון ת"א
    המרפאה הפרטית שלו אם איני טועה בפתח תקווה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה