מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תהליך תקין של הזרעהמושי26/07/2009
שלום רב,
אני פונה למנהלות הפורום ולכל מי שיש לה ניסיון ..
בת 38 אוטוטו, יש לי ילד בן 3 אוטוטו, מנסים כחצי שנה להרות בעקבות FSH גבוה (14,16) ובעית שפיכה של בן זוגי הוחלט ע"י רופא לפיריון של קופת החולים להתחיל הזרעות.
ביום רביעי האחרון ביצענו את ההזרעה הראשונה ואני חייבת לציין שהיינו נורא במתח סביב כל היום הזה שכל התהליך נראה לי לוקה בחסר ונורא מלחיץ שזה הדבר האחרון שצריך!!
בשעה 13:30 התבקשנו להיות באיכילוב למסור את הזרע להשבחה ולקחנו אותו אחרי שעה ורק בשעה 16:15 בוצעה ההזרעה (לציין שבדיקת הזרע לפני כחודש היתה תקינה ביותר משמע הזרע תקין).
ההזרעה בוצעה ותוך 5 דקות נשלחתי לביתי.
קראתי קצת על כל הנושא ואני תוהה איך זה מתבצע בשוק הפרטי? והאם כל התהליך באמת היה תקין או שמא היה יכול להיות יותר טוב...
1. ראיתי שמומלץ לעשות 2 הזרעות בחודש, האם כך מומלץ?
2. כל התיזוז לאיכילוב וההמתנה עם הזרע - האם אין סיכוי שאיכות הזרע נפגעה?היות וחלפה יותר משעה מרגע שהבאנו את הזרע מההשבחה.
3. האם יש רופאים שמבצעים ההשבחה במרפאתם? ומיד את ההזרעה?
4. האם בעת ההזרעה לא אמורים לבצע אולטראסאונד ולראות שוב מדדי הזקיק וכו'?
אני מרגישה כאילו היה ניתן לעשות יותר או לפחות להשיג סיכויים גבוהים יותר ואני קצת מאוכזבת...
אשמח לשמוע את תגובתכן.. ואם יש למישהי ניסיון במרפאה פרטית ואיך שם זה מתבצע - האם התהליך אחר או מקל?
בעצם אשמח לשמוע כל דבר שיכול להקל ולהגדיל את הסיכויים.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
רונית רוזנטל27/07/2009יונית יקרה,
בבקשה להסיר דאגה..
תהליך ההזרעה קצר מאוד בדרך כלל ואין כל צורך להשאר אחריו בהמתנה או ביקורת,
בגדול מוכנה לתאר לך מה מתבצע במרפאתנו אך אשמח קודם לכן להבין מעט יותר מה עשית עד ההזרעה
אם רוצה כאן בסדר ואם רוצה פרטיות למייל
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)