תהליך תקין של הזרעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תהליך תקין של הזרעה
    מושי
    26/07/2009

שלום רב,
    אני פונה למנהלות הפורום ולכל מי שיש לה ניסיון ..
    בת 38 אוטוטו, יש לי ילד בן 3 אוטוטו, מנסים כחצי שנה להרות בעקבות FSH גבוה (14,16) ובעית שפיכה של בן זוגי הוחלט ע"י רופא לפיריון של קופת החולים להתחיל הזרעות.
    ביום רביעי האחרון ביצענו את ההזרעה הראשונה ואני חייבת לציין שהיינו נורא במתח סביב כל היום הזה שכל התהליך נראה לי לוקה בחסר ונורא מלחיץ שזה הדבר האחרון שצריך!!
    בשעה 13:30 התבקשנו להיות באיכילוב למסור את הזרע להשבחה ולקחנו אותו אחרי שעה ורק בשעה 16:15 בוצעה ההזרעה (לציין שבדיקת הזרע לפני כחודש היתה תקינה ביותר משמע הזרע תקין).
    ההזרעה בוצעה ותוך 5 דקות נשלחתי לביתי.
    קראתי קצת על כל הנושא ואני תוהה איך זה מתבצע בשוק הפרטי? והאם כל התהליך באמת היה תקין או שמא היה יכול להיות יותר טוב...
    1. ראיתי שמומלץ לעשות 2 הזרעות בחודש, האם כך מומלץ?
    2. כל התיזוז לאיכילוב וההמתנה עם הזרע - האם אין סיכוי שאיכות הזרע נפגעה?היות וחלפה יותר משעה מרגע שהבאנו את הזרע מההשבחה.
    3. האם יש רופאים שמבצעים ההשבחה במרפאתם? ומיד את ההזרעה?
    4. האם בעת ההזרעה לא אמורים לבצע אולטראסאונד ולראות שוב מדדי הזקיק וכו'?
    אני מרגישה כאילו היה ניתן לעשות יותר או לפחות להשיג סיכויים גבוהים יותר ואני קצת מאוכזבת...
    אשמח לשמוע את תגובתכן.. ואם יש למישהי ניסיון במרפאה פרטית ואיך שם זה מתבצע - האם התהליך אחר או מקל?
    בעצם אשמח לשמוע כל דבר שיכול להקל ולהגדיל את הסיכויים.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תהליך תקין של הזרעה

הוספת תגובה

• הזרעה

רונית רוזנטל
    27/07/2009

יונית יקרה,
    בבקשה להסיר דאגה..
    תהליך ההזרעה קצר מאוד בדרך כלל ואין כל צורך להשאר אחריו בהמתנה או ביקורת,
    בגדול מוכנה לתאר לך מה מתבצע במרפאתנו אך אשמח קודם לכן להבין מעט יותר מה עשית עד ההזרעה
    אם רוצה כאן בסדר ואם רוצה פרטיות למייל
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה