מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי פוריותshirik2527/07/2009
שלום לכולן
אני סטודנטית לסוציולוגיה באוניברסיטה העברית בירושלים, ובמסגרת התואר אני כותבת עבודה על נשים אשר עוברות או עברו טיפולי פוריות. מטרת המחקר שלי היא קודם כל להעלות את המודעות בקרב אנשים לנושא שהוא מאוד מכאיב ומרגש כפי שאני יכולה לתאר לעצמי... ידוע לי כי הרבה נשים נאלצות לעבור טיפולי פוריות מסיבות שונות, אך הנושא אינו מספיק במודעות..
אשמח לקבל היענות מנשים אשר מוכנות להתראיין עבורי, עליי להדגיש כי הראיונות אינם מחייבים ואנונימיים לחלוטין, ונעשים אך ורק מרצונכן הטוב לעזור ולתרום למחקר. הראיונות הם כלי להתבטא ולהעביר את החוויה למי שמעוניינת, לדעתי זהו נושא מאוד חשוב וצריך לדעת עליו יותר...
תודה מראש ובשורות טובות לכולן!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מברכת ומאחלת בהצלחה
רונית רוזנטל27/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
shirik2528/07/2009אני מקווה שתהיה לי היענות לראיונות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
אילנה01/08/2009כל הכבוד!
ממש חשוב שאנשים ידעו שזה קיים, ולהתחייס לאנשים שנאלצים לעבור את זה עם תמיכה ולא הפוך.
אני חושבת שמה שחסר בנוסף לכל הטיפולים זה תמיכה מצד כל מי שמעורב בעסק. לפעמים כשאני במרפאה, עוברת לי שאלה בראש, האם האחות\רופא יודעים שהם מטפלים בבעיה שגורמת לכל כך הרבה עצב? הרבה פעמים מילה טובה, עידוד יכולים לעזור מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן מטופלת?
רונית רוזנטל05/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא??
197019/08/2009אני מוכנה. צרי קשר
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר ליצור איתך קשר למייל??
רי25/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכתובת למעלה
רונית רוזנטל25/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ניתן ליצור קשר
רי25/08/2009התכוונתי איך אפשר ליצור קשר עם הבחורה שמבקשת לראיין נשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ניתן ליצור קשר
רי25/08/2009התכוונתי איך אפשר ליצור קשר עם הבחורה שמבקשת לראיין נשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)