שנה וכמה חודשים והשלישי לא בא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנה וכמה חודשים והשלישי לא בא
    ויט
    31/08/2007

היי,
    את בני הראשון הריתי ב"טעות" - הכי מוצלחת מכל הדברים ה"נכונים" שעשיתי... את בני השני הריתי לאחר שנה של נסיונות (בגיל 35) ורק לאחר שעשיתי צילום רחם בו שוחררה לי סתימה באחת החצוצרות. .. את בני השלישי אני לא מצליחה להרות... הרופא שאני מטופלת אצלו החל טיפול באיקוקלמין שלקחתי משך שני מחזורים וצפייה בימי הביוץ וכל מה שכרוך ב"לעשות את זה בזמן הנכון"... הרגשתי שהציפייה מורטת עצבים ומקשה עלי מאוד וכל מחזור שקיבלתי בתקופת האיקוקלמין היה לי קשה פי כמה מאשר כשלא טיפלתי... לכן החלטתי לעשות הפסקה... אני מרגישה שאני הכי רוצה לעשות צילום רחם שוב וכנראה שיש לי את אותה בעיה - האם הגיוני? למה בעצם לא לעשות צילום ודי? לאחר הצילום הראשון נקלטתי מיד ..על מה היית ממליצה (דרך אגב אני כמעט בת 38 היום ורוצה עוד שניים כאלה)...

תודה ושנה נהדרת
    ויט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדרוש

יפעת צאיג
    02/09/2007

הי ויט, אני מאוד מבינה את הרגשתך וחושבת שאם את רואה לנכון לעשות צילום רחם נוסף כדאי שתדרשי לקבל זאת זה חשוב בגלל שלוש סיבות:
    1. לבדוק אם באמת אין בעייה ברחם
    2. אכן סיכויי הקליטה לאחר צילום רחם עולים.
    3. החלק הנפשי שאת אולי "מבזבזת" את הזמן ויש בעייה ממשית.

אני מאמינה שלמטופלת צריך להיות כוח לדרוש מהמערכת הטיפולית את מה שנכון לה ולא לקבל את החלטותיהם כתורה מסיני אלה להיות שותפה פעילה בהחלטות אלו. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה