סיכוי להיכנס להריון באופן טבעי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכוי להיכנס להריון באופן טבעי
    סו אלן
    09/08/2009

אני בת כמעט 36, בעלי בן 44. אנחנו הורים לשתי בנות בנות 3.5 ו-2.5 שנים בהריונות טבעיים ותקינים. אני רוצה מאוד את השלישי וכבר מזה יותר משנה מנסה באופן טבעי. בעלי לא מתנגד אך מסרב להגיע לטיפולים. בדיקות הורמונליות, צילום רחם ומעקב זקיקים וביוץ תקין אצלי. בדיקת זרע שלו סבירה (מורפולוגיה נמוכה - 4%).

מאחר ובעלי מסרב לטיפולים, רציתי לשאול מה סיכויינו להכנס להריון באופן טבעי והאם יש משהו שאפשר לעשות כדי להגביר את הטיפול, למעט טיפולים.

אגב, אני כבר ניסיתי מעקב זקיקים באולטראסאונד וכן בערכת ביוץ, דיקור, שינוי תזונתי אך לצערי עדיין ללא הצלחה.

תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• באופן טבעי

רונית רוזנטל
    10/08/2009

שלום רב,
    רוצה מאוד לחזק את ידך ולומר אם הכל תקין ניתן בהחלט להיות שקטים ,הרי בסה"כ לא מזמן הושגו שני הריונות.
    יחד עם זאת ניתן אולי לתת לך טיפול תרופתי להעלאת מספר הזקיקים ותזמון ביוץ ובכך להעלות הסיכוי.
    יש סיכוי מצויין שתכנסי להריון באופן אבעי

אז בבקשה לא להתייאש ולהמשיך לנסות
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה