מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםחסויה10/08/2009
בוקר טוב, אני ובעלי מנסים כבר שנתיים להיכנס להיריון ללא הצלחה. בפועל התחלתי טיפולים מדצמבר 2008 עברתי הזרעות זריקות הורמונים כאבים וסבל ועד עכשיו לא עזר כלום. כתוצאה מהזריקות נהייתה לי בעיה בבלוטת התירס של פעילות מוגברת. בעיקרון הבעיה אצל בעלי הזרעים חלשים, תנועה איטית, וגם הכמות קטנה. הגעתי לרופא שאני כרגע מטופלת אצלו ע"י זוג חברים שגם ניסו להיכנס להיריון וע"י הזרעה והצליחו. בעיקרון כבר 8 חודשים שאני במתח והגוף שלי לא שקט לא יודעת איך להירגע (כנראה כתוצאה מזה ירדתי 5 קילו) לפחות משהו אחד טוב. עכשיו הרופא החליט שצריך לעשות הפריה חוץ גופית נתן לי מרשמים לא ממש הסביר מה כל תרופה עושה רק נתן לי את הדף של ההנחיות (לא יודעת כל כך איך לקרוא אותו) ואמר לי ללכת לאחות היא תסביר לי הלכתי לאחות והיא ככה תוך כדי שעושה בדיקות דם פחות או יותר הסבירה. לא יודעת אני מרגישה באפלה לא מסבירים לי כלום לא אומרים לי כלום כאילו הכל בלחץ. אני רציתי לעבור לרופא אחר אך בעלי לא מסכים. כל ביקור שלי אצלו אני מחכה לו שעה וחצי כדי להיכנס ועד שכבר נכנסתי אני דקה אצלו והוא "יאאללה יאאללה" לחוץ ומזרז את העניינים. אני מצד אחד אומרת כאילו הפריה זה הרדמה מלאה זה הליך יותר מורכב מהזרעה ואין מי שידבר איתי ויסביר לי את התהליך למרות שקראתי פה באינטרנט התחלתי להבין פחות או יותר. אני מרגישה איך לתאר את המילה אממ תסכול, אפלה פוחדת להתאכזב נמאס לי כל חודש לקבל תוצאה שלילית והלתחיל הכל מהתחלה. אין לי כבר דמעות וכל הזמן אני אומרת לא נורא פעם הבאה וזה גם לא מגיע. באיזה שהוא שלב התחלתי להדחיק את המצב ולהגיד אני בכלל לא רוצה להיות אמא כבר וכל המשפטים האלה כבר עברתי את השלב של הרחמים העצמיים שהייתי אומרת למה להם מגיע ולי לא בקיצור הרגשתי שאני צריכה לפרוק קצת מטענים. אני אגב עובדת במקום שיש שם רק בנות ורוב הבנות שם דתיות (אני לא דתיה) וכמעט חצי מהבנות בהיריון וזה עושה לי הרגשה לא טובה. (מרגישה אגואיסטית להגיד את זה) רציתי לשאול אם יש איזה שהיא דרך להתגבר, לחשוב חיובי, לקבל תמיכה? לנסות לא לחשוב על זה הרבה ופשוט לזרום למה הראש שלי חושב על זה 24 שעות והוא כבר עייף בלילה אני בקושי ישנה זה ממש משפיע עליי בסופו של דבר זה השתלט לי על החיים אני אשמח לאיזו עצה טובה. תודה רבה סליחה על האריכות. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
יפעת צאיג11/08/2009חסויה יקרה, אני מבינה את הרגשתך ולפי התיאור אין לי ספק כי את צריכה קודם כל עזרה בחלק הרגשי כי הרגש מאפיל גם על כל התהליך וקשה לקבל החלטות במצב כזה ובמיוחד שמדובר בהליך רפואי מורכב שיש לו משמעויות רגשיות רבות. ממליצה לך להצטרף לקבוצת תמיכה או לטיפול אישי או זוגי. קחי את הייעוץ כחלק מהטיפול הרפואי ויוקל לך מאוד. בהצלחה. יפעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויה,להחליף רופא דחוף!
רי25/08/2009אני אישית ממליצה בחום להחליף רופא-רופא לא נחמד ולא נעים משפיע על הלקוחה וזה לא בסדר ,יש מספיק רופאים טובים בתחום הזה וזה חלק שיכול לחסוך מעוגמת הנפש שלך,כל זה בנוסף להמלצות שקיבלת כאן על ידי מומחים.מניסיון אישי של הרבה שנים אצל רופא כזה שהיה אפילו גס רוח,ובגלל שאמרו שהוא טוב הלכתי אליו.אבל נואומור רופאים מגעילים!
בנוסף לגבי העובדה שאת עובדת עם דתיות אני דווקא היית מנצלת את זה מבחינה רוחנית ושואלת אותן על כל מיני סגולות שעושים כדי לזכות בפרי בטן-אולי את לא בקטע אבל מה אכפת לך את לא מפסידה כלום!
בהצלחה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)