שאלה לגבי ניתוח חצוצרות מי יכול לי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי ניתוח חצוצרות מי יכול לי?
    רי
    23/08/2009

אני בת 41 ללא ילדים עדין, התחתנתי לפני שנה פעם ראשונה לבעלי יש 2 ילדים מאישה קודמת,ב"ה
    עשו לי בדיקה של החדרת חומר נוזלי ונראה כי החצוצרות סתומות והמליצו לי לעשות לפרוסקופיה והיסטרוסקופיה באותו הזמן,אך אני שמעתי שמומלץ לעשות צינטור כי זה ללא הרדמה.אני חיה כיום באיטליה ולכן אני עושה את הטיפולים כאן אין לי אפשרות בארץ,ואני קצת מרגישה חוסר ביטחון.
    ברצוני לדעת מה עדיף לעשות(אגב אני לא בטוחה שהם מומחים בצינטור כי עדין לא דיברתי עם הרופאה שלי על זה)תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח חצוצרות מי יכול לי?

יפעת צאיג
    24/08/2009

ממליצה לך לבדוק את האפשרות לעבור להפריית מבחנה כדי לזרז את האפשרות להיכנס להריון ולחסוך זמן. פני לרופא להתייעצות. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליפעת

רי
    24/08/2009

העינין שבאיטליה הכל הולך לאט מאוד כולם בחופש עכשיו ,כך שעד שהם יקבעו לי תור להפריה כמו שאת ממליצה אז כבר יש לי תור לניתוח בסופ ספטמבר.אז לפי הנתונים האלה מה את בכל זאת חושבת?אני חשבתי לעשות את זה ובמקביל גם לקבוע תור להפריה.רק לגבי הצינטור מה דעתך האישית?תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרי

יפעת צאיג
    25/08/2009

קשה לי לייעץ לך וצריך לבדוק שאין בעייה לעשות את הדברים במקביל. לדעתי יש לך אפשרות בחירה בין הפרייה וצינטור. מטרת הצינטור היא להיכנס להריון והתהליך הוא פולשני כמו כל ניתוח לעומת זאת גם הפרייה היא פולשנית ויכולה להשיג את אותה מטרה. צריך לשקול היטב והייתי מציעה לך לקבל ייעוץ נוסף בנושא. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליפעת תודה רבה

רי
    26/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חצוצרות

רונית רוזנטל
    24/08/2009

שלום רב,
    אכן צינתור יכול לעזור, השאלה היכן ממוקמת החסימה, אם בכניסה ניתן , אם רחוק יותר אין מנוס
    ממליצה בחום לבצע את ההיסטרו והלפרו ולהגיע לאבחנה טרם טיפול
    בהצלחה גדולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה