האם יש הצדקה לבצע צילום רחם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש הצדקה לבצע צילום רחם?
    דנה
    25/08/2009

שלום,
    אני בת 33, מנסה להרות מזה 8-9 חודשים בערך כשכל הבדיקות תקינות ולא ביצעתי עדיין אף טיפול. כרגע עומד על הפרק צילום רחם. קראתי שגורמי סיכון לבעיות בחצוצרות הם: "דלקות אגן בעבר, תוספתן דלקתי ש"התפוצץ" ופיזר מוגלה באגן. ניתוחי בטן. הריונות חוץ רחמיים. חום או דלקות אחרי לידות, הפלות גרידות, ניתוחים קיסריים". כמו כן מעולם לא הייתי בהריון. ברצוני לדעת האם ישנה הצדקה לבצע צילום רחם אם ככל הידוע לי אין לי אף אחד מגורמי הסיכון שצויינו לעיל. (האם ייתכן שישנו גורם סיכון שאין לי אפשרות לדעת עליו?). מה הסיכוי באחוזים שיש לי בעיות בחצוצרות אם אין לי אף גורם סיכון? כדאי לבצע את הצילום או להעדיף התחלה של טיפול כלשהו קודם לכן? אם כן, באיזה טיפול עלי להתחיל? הזרעה?
    תודה רבה ומתנצלת מראש על השאלות הרבות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צילום

רונית רוזנטל
    25/08/2009

דנה שלום
    ,
    צילום רחם אחד מכלי האבחון אם זאת הייתי באמת משאירה אותו לסוף
    מנסה את כל יתר הבדיקות ורק אח"כ ניגשת לזה.

פרופיל , בזרע וכ"ד
    כמו כן מעקב מחזור טבעי והזרעה

מצד שני
    צילוםא אכן אינו נעים ,
    אם קיימת מיומנות של המבצע הסיכונים מועטים לחלוטין וזה בעצם יכול הן לאבחן והן לטפל
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה