מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנסים להיכנס להיריוןמיה05/09/2009
שלום
שמי מיה,אני בת 35, ואני ובעלי הורים לשתי בנות,בת 11 ובת 6.
אנחנו מנסים להיכנס להיריון שלישי מזה ארבעה חודשים,אך ללא הצלחה.
לפני מספר שנים באולטראסאונד הרופא אמר שיש ציסטה קטנטנה,לא עקבתי אחריה,ולא ייחסתי כל-כך חשיבות לנושא,ואני לא זוכרת איפה הוא אמר שהיא נמצאת.
המחזור שלי לא סדיר בחודשים האחרונים,לפעמים 24 יום,לפעמים 26,ו-28.
אנחנו מותשים כבר...עובדים קשה...אך כשהמחזור מגיע-אכזבה גדולה.
קבעתי תור לרופא,אך אני במתח...מה זה יכול להיות?
במשך השבועיים שלפני המחזור אני משוכנעת שאני בהריון...בחילות...סחרחורות....כמו בהריונות שהיו לי.{זה נקרא הריון מדומה-או שעוד לא הגעתי לזה תודה לאל?}
סליחה שהארכתי במילים,ותודה רבה שאתם כאן.
מחכה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסים להיכנס להיריון
יפעת צאיג05/09/2009הי מיה, למרות האכזבות והרצון להיכנס להריון לא נייתן לשער השערות ללא בדיקות רפואיות. המתיני בסבלנות לבדיקת הרופא וכך תדעי כיצד להמשיך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיתרון לכל בעית פוריות
אור10/09/2009הי מיה
אני לא יודעת אבל את זוכרת שהשבוע פרסמתי כתבה על מישהי ואת החזרת לי תגובה שב"ה וכל תפילותי יתשמו ,
אז עכשיו הייתי רוצה שתביני שהאשה הזו כן מוכרת ועובדה ורונית ויפעת דאגו למחוק את ההודעה שפירסמתי ולמה את שואלת ? בגלל שהן מפחדות שברגע שישי לסוג הזה של טיפול מודעות נשים ואנחנו כולנו בנות שיש להן בעיה להיכנס להריון פשוט לא נסבול לא נטמוטט נפשית הפחד שלהם זה אך הם יתפרנסו במידה ואנחנו לא נסבול ?
למחשבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואנה את רעה
נטע10/09/2009לדעתי זה ממש לא לעניין התגובה הזו שלך זה לא מטרת הפורום צריך להגיד תושה לרונית ויפעת שלא חייבות לאף אחת כאן שום דבר והם עונות על השאלות שלנו אז תירגעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגובה מופנת לאור ולא לאף אחת אחרת
נטע10/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסים להיכנס להיריון
רונית רוזנטל11/09/2009מיה יקרה,
ממליצהבהחלט לגשת למומחה פוריות,
לבטח יוכל לעזור...
לא פעם בעיה קטנה ופתרון
אז חבל על היאוש
ישנה מטרה וישנם פתרונות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)