ליפעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליפעת
    גל
    14/09/2009

כותבת אלייך גל, כיצד אפשר להתמודד עם הקשיים הנפשיים במהלך טיפולי פוריות שכן גם ככה אני סובלת מדכאונות וחרדות בלי קשר לטיפולים אלו אך נראה לי שההורמונים (שהרי מונוגון הווה אומר הורמונים) משבשים את דעתי עליי עוד יותר וגורמים לי לבכי חסר הפסקה, כאבי ראש וכל מיני מחשבות לא טובות. השאלה היא האם זה מההורמונים או שיש השלכות אחרות. ומה עושים בקשר למצב הזה, איך מתמודדים מבלי לאבד שפיות. תודה על תשובתך ושנה טובה גל. ש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליפעת

הוספת תגובה

• לגל

יפעת צאיג
    14/09/2009

אין ספק כי ההורמונים וטיפולי הפוריות מגבירים חרדות ודכאונות. במידה ולפני טיפולי הפוריות השתמשת בטיפול תרופתי להרגעה יש תרופות שניתן להשתמש בהן בהריון ובמיקרה כזה פני לרופא והתייעצי עימו. במידה ואת מרגישה שתגובותייך נובעות בעיקר מלחץ נפשי ממליצה לך להעזר בטיפול פסיכולוגי או פסיכותרפיסטי תומך. אני מבינה את הרגשתך של איבוד השליטה ואכן זה מאוד מתסכל. לעיתים גם טיפול אלטרנטיבי כמו דיקור יכול מאוד להרגיע ואף לשפר את סיכויי הקליטה שלך להרות. מחזקת את ידייך עד כמה שניתן. יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה