טיפול באיקוקלמין + אסטרופם + זריקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באיקוקלמין + אסטרופם + זריקה
    שיר
    17/09/2009

שלום רב אני כשנה מנסה להיכנס להריון - כמעט כ 8 חודשים הייתה לי בעיה בווסת שלא הגיעה בזמן והייתה בעיקובים של כמה חודשים כל פעם (כנראה בעקבות לחץ נפשי בעבודה) לפני כחודשים עזבתי המחזור התחיל להגיע לא במדויק בזמנים אך כל חודש וחצי לערך, בחודש קודם הרופא נשים נתן לי טיפול באיקוקלמין - ובבדיקת אולטרסאון ביום ה 12 הזקיקים היו קטנים מאוד, כחודש אחרי שוב התחלתי טיפול באיקוקלמין - כפול במינון - כ 2 ביום + אסטרופם - ומעבר לכך לבצע בדיקת אולטרסאון לזקיקים - ובמידה ובגודל 18 לבצע זריקה ולהמתין 36 שעות - כיום ביצעתי את האולטרסאון - והזקיק בשחלההימנית אחת הייתה בגודל 21 והרירית 7.4 - ביצעתי את הזריקה - ואני צריכה להמתין 36 שעות - על פי גודל הזקיק יש לי חשש כי אפספס את הביוץ - מה הגודל שצריך להיות הזקיק בשביל הביוץ ? האם כדאי לקיים יחסים לפני 36 שעות או להמתין כמו שהרופא אמר? יש לי חשש כי ביקש לבצע את הזריקה כבר בשלב של 18 ולא גיליתי זאת בזמן ? מה דעתך? זקוקה ליעוץ הכי מהיר - תודה רבה ושנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול באיקוקלמין + אסטרופם + זריקה

רונית רוזנטל
    19/09/2009

שיר שלום,
    אם מדובר על יחסים יכולה לקיים מתי שרוצה לפני 36 אחרי ממש לא משמעותי.
    חשוב שתהיי חשופה לזרע בתקופת הביוץ ולכן יום לפני יום אחרי ואת מכובה
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה