מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול באיקוקלמין + אסטרופם + זריקהשיר17/09/2009
שלום רב אני כשנה מנסה להיכנס להריון - כמעט כ 8 חודשים הייתה לי בעיה בווסת שלא הגיעה בזמן והייתה בעיקובים של כמה חודשים כל פעם (כנראה בעקבות לחץ נפשי בעבודה) לפני כחודשים עזבתי המחזור התחיל להגיע לא במדויק בזמנים אך כל חודש וחצי לערך, בחודש קודם הרופא נשים נתן לי טיפול באיקוקלמין - ובבדיקת אולטרסאון ביום ה 12 הזקיקים היו קטנים מאוד, כחודש אחרי שוב התחלתי טיפול באיקוקלמין - כפול במינון - כ 2 ביום + אסטרופם - ומעבר לכך לבצע בדיקת אולטרסאון לזקיקים - ובמידה ובגודל 18 לבצע זריקה ולהמתין 36 שעות - כיום ביצעתי את האולטרסאון - והזקיק בשחלההימנית אחת הייתה בגודל 21 והרירית 7.4 - ביצעתי את הזריקה - ואני צריכה להמתין 36 שעות - על פי גודל הזקיק יש לי חשש כי אפספס את הביוץ - מה הגודל שצריך להיות הזקיק בשביל הביוץ ? האם כדאי לקיים יחסים לפני 36 שעות או להמתין כמו שהרופא אמר? יש לי חשש כי ביקש לבצע את הזריקה כבר בשלב של 18 ולא גיליתי זאת בזמן ? מה דעתך? זקוקה ליעוץ הכי מהיר - תודה רבה ושנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באיקוקלמין + אסטרופם + זריקה
רונית רוזנטל19/09/2009שיר שלום,
אם מדובר על יחסים יכולה לקיים מתי שרוצה לפני 36 אחרי ממש לא משמעותי.
חשוב שתהיי חשופה לזרע בתקופת הביוץ ולכן יום לפני יום אחרי ואת מכובה
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)