לקראת הזרעה שישית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקראת הזרעה שישית
    אלמונית
    21/09/2009

אני אמא לשתי בנות מקסימות, עשיתי עד היום חמש הזרעות עם הפרדה לבנים. שתי ההזרעות הראשונות על בסיס ביוץ טבעי ושלוש האחרונות עם גונל אף. בהזרעה האחרונה הגענו להזרקה של 300 יחידות גונל ביום. לאחר ההזרעה קיבלתי חיזוק ע"י אוביטרל - אין הריון!!! הרופא המליץ לעשות הזרעה שישית לפני שעוברים להפריית מבחנה. את ההזרעה השישית אנו עושים ללא הפרדה לבנים.
    ברצוני לדעת מה הסיכוי להיכנס להריון על בן בהזרעה ללא הפרדה, כאשר אנו מבצעים את ההזרעה ביום הביוץ? האם בהזרעה תוך רחמית אני צריכה להקטין את רמת החומציות בנרתיק? או שזה לא רלונטי בהזרעה.
    פרטים נוספים עלינוו - אני בת 33 בעלי בן 35 - איכות הזרע לאחר השבחה טוב ולאחר הפרדה יש כמות של בין 5 - 10 מיליון - הרופא לא טוען שיש בעיות בזרע.
    עשיתי צילום רחם והכול תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקראת הזרעה שישית

הוספת תגובה

• דילגתם עלי...כמה חבל...למה???

אלמונית
    22/09/2009

חסרים פרטים? לא יודעים מה לענות? זה מאוד מלחיץ שלא עונים בכלל, לפחות תתנו איזושהיא תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקראת הזרעה

רונית רוזנטל
    23/09/2009

שלום רב,
    זרע כזה אכן מתאים להפריית מבחנה,
    יחד עם זאת לא פעם רואים הריונות מזרע כזה ואכן בבית יש שתי הוכחות לכך ,נכון?
    אז לא נבדק הזרע.
    באשר להחלטה האם ישר הפריית מבחנה או עוד טיפול,
    מאוד חשוב מה את מרגישה.
    בהצלחה גדולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה