בעיות בחצוצרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בחצוצרות
    רוית
    22/09/2009

בת 37 עם שתי ילדות, מנסים להרות כארבע שנים ללא הצלחה.
    ספירת הזרע קצת נמוכה, אם כי לא משמעותית במקרה זה. עברתי צילום רחם שהראה שבאחת החצוצרות יש זרימה פחות טובה מאשר בחצוצרה השנייה. עברתי 5 הזרעות, באחרונה עם מנוגון ודקפפטיל, הייתה לי תגובה מאד טובה לזריקות, ונוצר הריון מחוץ לרחם.
    עכשיו הופניתי לIVF ושם אמרו לי שכדאי לנסות הפרייה ללא התערבות כירורגית בחצוצרה,
    קבעתי לי בנוסף גם דיקור. השאלה שלי האם זה נכון לעבור הפרייה למרות שהחצוצרה מעט חסומה וכבר יצרה הריון מחוץ לרחם, או שכדאי לעשות לפרוסקופיה ולהוריד את החצוצרה? אני מעט חוששת מהריון מחוץ לרחם נוסף, אמרו לי שיש סיכוי גבוה להריון כזה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בחצוצרות

הוספת תגובה

• בעיות בחצוצרות

יפעת צאיג
    22/09/2009

הסיכוי להריון מחוץ לרחם לאחר הפרייה הוא קטן יותר וכן לדעתי אין בעייה בהפרייה באופן זה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חצוצרות

רונית רוזנטל
    23/09/2009

רוית שלום,
    בהפרייה חוץ גופית לא זקוקים לחצוצרות..
    השאלה אם קיימת בעיה שתגרום בעיית השתרשות למשל נוזל בחצוצרה .
    נראה לי זאף אחד לא יכול להגיד חד משמעית אם יש סיכוי להריון חוץ רחמי נוסף שווה מעקב

בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה