מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולים רביםנטע22/09/2009
שלום רב אני בת 23 ובעלי בן 25 נשואים שלוש שנים ומנסים להרות שנתיים וחצי ללא הצלחה .עשיתי עד עכשיו 4 הזרעות ו4 הפריות נוספות שבכולם התשובה הייתה שלילית ההפריה האחרונה התשובה הייתה היום והבטא 0 עגול ! אני לא יודעת מה לעשות אני יודעת שאסור לי להתייאש אבל בהתחשב בגילי ובגיל בעלי זה ממש מייאש אין לי שום בעיה לבעלי יש בעיית זרה בינונית שמשתפרת אט אט בגלל שהפסיק לעשן האם שווה ללכת להפריה נוספת או יש פתרון אחר להתקדם שלב אחד קדימה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
נטע22/09/2009*זרע ולא זרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתם לא עונים לי לשאלה? ?????
נטע10/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים רבים
רונית רוזנטל11/10/2009יסמין שלום,
הזרעות עם טיפול?
או בלי ?
הפריות חוץ גופיות?
אולי יש צורך בשינוי פרוטקול?
עשו את כל הברור לך ולבן זוגך?
בהצלחה גדולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים רבים
יפעת צאיג11/10/2009בהתחשב בגילכם בנוסף לבירורים הרפואיים הייתי מבררת כיוונים נוספים כמו בעיות קרישה, האם יש סוכרת במשפחה? בעיות לחץ דם? חוסר בברזל וכו'. במידה ויש בעיה בתחומים אלה יש לפנות לטיפול תזונתי כמו נטורופתיה ולבקש טיפול מתאים. בנוסף הייתי מציעה לך להעזר בדיקור המעודד קליטת הריון. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)