מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליפעתגל01/10/2009
יפעת שלום, זאת גל לאחר הזרעה ראשונה שכשלה, כפי שהבנתי הינך מתחום הפסיכותרפיה, אזי, שאלתי אלייך, קיבלתי את כשלון ההזרעה הראשונה בצורה טראומטית , בכי בלי הפסקה , התנהגות מוזרה, צעקות אל אנשים שלא קשורים לעניין וכל מיני תגובות , קשה לי לעכל שזה מה שקרה, כרקע אומר לך שאני בת 40 ושמונה חודשים לאחר ארבעה חודשים של טיפולי פריון במנוגון. כמו כן עליי לציין שאני בתהליך הזרעה באמצעות תורם מבנק הזרע, אינני נשואה ואינני בזוגיות. שאלתי היא איך מתמודדים עם הכשלון למרות שאני למודת אכזבות מהתחום הזוגי, המקצועי ועוד . אני לא יודעת איך אצא מהמצב הדכאוני והממית אליו נקלעתי בעקבות הכשלון, כולם אמרו לי שאני צריכה לקבל את זה ולהיות חזקה, אבל לא מצליח לי בכלל. ועוד שניה שוב אבכה, דמעות ללא שוב פתרון, ועם כל הכאב הזה אני צריכה להתמודד לבד, ואינני רוצה לוותר על הרצון להיות אמא מתישהוא, איפואשהוא. אז איך ממשיכים בכל הרגשת האובדן הזו. אני מקווה שתעני לי. בברכת חד סוכות שמח .גל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל
יפעת צאיג06/10/2009גל שלום,
אני מבינה היטב את הרגשתך ומצוקתך. תהליך הפריון הוא קשה ויכול להיות ארוך במיוחד שכל יום מרגיש כשנה. אני ממליצה לך בחום להצטרף לקבוצת תמיכה או להעזר ביעוץ שיתמוך בך במהלך הדרך. אין פתרונות קסם למצוקה נפשית אך יש הקלה כאשר יש מישהו שמלווה ומדריך. מאחלת לך הקלה בהמשך הדרך והריון בהקדם. יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)