אחרי הפלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי הפלה
    ריטה
    11/09/2007

אני עשיתי הפלה כשהייתי נערה, לפני בערך 10 שנים ועכשיו אני לא מצליחה להיכנס להרין כבר כמה חודשים וחושבת שאולי זה בגלל זה. הרופא נשים אמר שהכל בסדר עם הרחם אבל אני עדיין חושבת שזאת הסיבה ואני לא סיפרתי את זה לבעלי ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות, אם אני צריכה לספר לא או לא כי אולי אני מסתירה משהו חשוב, אבל מצד שני אני פוחדת שיהיה ריב גדול ואולי אפילו נפרד אם הוא ידע דברים שהסתרתי ממנו כל השנים. מה אני יכולה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי הפלה

הוספת תגובה

• הסתרה וזוגיות

יפעת צאיג
    11/09/2007

התשובה אם לספר לבעלך על ההפלה או לא, מאוד אינדיבידואלית ורק את יכולה לדעת את התשובה. יכול להיות שהטראומה מההפלה בנוסף לגורם ההסתרה מהווה מכשול בדרך שלך להריון. הידע על ההפלה חשוב מבחינה רפואית ולכן אם את מספרת על ההפלה לגורמים הרלוונטים לא נראה לי שיש בעיה רפואית, אך מה יקרה עם בעלך יגלה על ההפלה בצורה מקרית האם התוצאה במקרה כזה תהיה טובה יותר מאשר שיחה גלויה בנושא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה