מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 3 שנים של סיוטליטל29/03/2007
שלום...
רציתי להתייעץ איתכן, אני אחרי שלוש שנים של הורמונים...ועשיתי שאיבה ושלוש החזרות. השלישית כבר ממש נתנה לי תקווה...הבטא עלה קצת בימים הראשונים והייתי בטוחה שעכשיו זה זה...שהנה זה מגיע. גם החזירו לי שניים והייתי בטוחה שהנה מגיעים התאומים שלי ומפצים על התקופה הארוכה הזאת של הסבל...אבלבסוף הבטא לא עלתה מעל 40...ואחרי שלושה שבועות כבר הבנתי שזה לא הולך לקרות. הפעם הזאת הצליחה לשבור אותנו. כבר כל כך חיכינו...וגם הרופאים דחופו לי עוד ועוד הורמונים בשביל שיקלט...את האמת - בא לי להקיא רק מהמחשבה על כל ההורמונים שמסתובבים אצלי בגוף. אני מתה להתנקות מהכל....
ואני לא יודעת אם להמשיך עם הטיפולים בשוונג או לעשות הפסקה. אני בת 33 (כבר לא צעירה)...ואני מרגישה שאני כבר לא יכולה יותר. מה את אומרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אויר לנשימה
יפעת צאיג29/03/2007אני אומרת שתקשיבי לגוף ולנפש. תקחי פסק זמן ואם את עדיין מרגישה שאת לא יכולה לשבת על זרעי דפנה ולחכות תחליטי שאת עושה דברים קצת אחרים, רגועים יותר. הגוף לא יכול לתפקד במלוא אונו כשהנפש מותשת ובמקרה שלך נראה שגם הגוף. תנסי טיפולים אלטרנטיבים פחות לחוצים אולי יוגה לפריון או אפילו קבוצת תמיכה שבה תוכלי לדבר עם נשים שמרגישות כמוך. יש מחקר שבדק את השפעת הנפש על הגוף בבעיות פריון ומצא ש- 50% מהמשתתפות בתרפיית גוף נפש נכנסו להריון באותה השנה. אז מתוקה, הצפיה והדרך של טיפולי פריון אינה קלה לאף אחת ובאופן טבעי אנו מטפלים בגוף אבל אסור לנו לשכוח שמאחרי הגוף יש נפש שמפעילה אותו ושיש בנהם יחסי גומלין. אני כל כך מקווה שתרגישי טוב יותר ושלאחר לקיחת האויר תוכלי לאזור כוחות מחודשים. מחזיקה לך אצבעות לפחות עד הנשימה הראשונה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)