דאגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דאגה
    anjel
    13/10/2009

שלום רב
    אני שבוע 6 לאחר הריון IVF לפני שבוע ירד לי דם הייתי בבית חולים המליצו על מנוחה עד שבעוד שבוע נראה דופק וכך היה תודה לאל, השאלה שלי האם אני צריכה להשאר במנוחה ?רופא נשים אמר שאין צורך אבל אני מפחדת אם אחזור לעבודה ירד עוד פעם דם האם זה אפשרי?
    עוד דבר בקשר לכאבים אני חשה כאבים מוזרים, למשל חזה ,, כאבי מחזור כאבי רגליים ,חולשה כללית ,עד מתי זה נמשך בעיקר כאבי המחזור אמרו לי את חשה את זה רק בחודש הראשון ?
    תודה רבה וסליחה על האורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דאגה

הוספת תגובה

• דאגה

יפעת צאיג
    14/10/2009

פעמים רבות בתחילת ההריון יש דיממים ואכן ההמלצה היא מנוחה בלבד. אם היה דימום חד פעמי אין זה מחייב דימומים נוספים בהמשך. אני לא הייתי מציעה מנוחה אך גם לא מאמץ פיזי מוגזם. כאבים מוזרים יכולים להיות בכל מהלך ההריון ובמיוחד בשליש הראשון. על אף החחש של הריון יקר זה נסי להשאר רגועה ולהאמין שהקושי היה בלהכנס להריון ולא מחייב שיהיו קשיים במהלכו. בהצלחה בהמשך. יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה