מנסה שנתיים-לא הולך.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה שנתיים-לא הולך.
    מיכל
    17/09/2007

אני מנסה כבר שנתיים להכנס להריון. במשך שנה אני כבר מטופלת, היו בעיות של מתח ומשהו בבלוטת התריס, טופלתי ע" כדורים ובדיקות דם הראו שהכל הסתדר.
    הביוץ (לפי בדיקות הדם) נראה תקין ובזמן טוב. טופלתי בכדורים בשם "אסטרופם" לדחיית הביוץ / הארכת המחזוריות. בעקבות הכדור, התקצר לי מעט המחזור החודשי,. אבל לא יותר מזה. אני מחכה לזה כל חודש מחדש ולא קורה כלום. מה עוד יכול להיות?
    יש לציין שלפני שנה וחצי הייתה לי הפלונת בשבועות הראשונים ממש. אבל מאז כלום. המחזור שלי בד"כ כלל סדיר. מה עוד?! נראה לי שזהו. אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנסה שנתיים-לא הולך.

הוספת תגובה

• ברור

יפעת צאיג
    19/09/2007

לא הבנתי מפנייתך האם המחזור נעלם או שהמחזור סדיר ופשוט הכניסה להריון לא הולכת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדיר +

מיכל
    19/09/2007

המחזור סדיר מאוד. אבל מה שלא הולך זה הכניסה להריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיפור קליטה

יפעת צאיג
    20/09/2007

הכניסה להריון יכולה להתעכב ממספר סיבור כמו, זרימת דם, לחץ נפשי, חוסר חום ברחם, תזונה לקויה או בעיה וגינאלית המשפיעה על המערכת. כפי שניתן לראות בתגובותי הקודמות ניתן לשפר את הקליטה בדרכים אלטרנטיביות כמו יוגה לפריון, דיקור סיני, נטורופתיה, רפלקסולוגיה וכו' או טיפול פסיכותרפיסטי המביא הקלה נפשית שגוררת אחריה הקלה פיזית ועוזרת בקליטת ההריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה

מיכל
    31/10/2007

רק רציתי לדעת אם ישיבה ממושכת בעבודה, כמעט בלי לקום מהכסא במשך 9 שעות יכולה להוות בעיה בכניסה להריון? אולי בגלל חוסר תנועתיות, חוסר זרימת דם?
    יש קשר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרי

יפעת צאיג
    01/11/2007

יכול להיות, למרות שקשה לאמת זאת בצורה חד משמעית. ישיבה ממושכת היא אינה תנוחה טיבעית לאדם, האדם מטיבעו פעיל הרבה יותר ולכן חשוב יותר מתמיד לעשות פעילות גופנית...
    כדי להכנס להריון לא כדי לבצע פעילות גופנית מאומצת אלה פעילות מתונה הגורמת לזרימת דם כמו יוגה לפריון, הליכה וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה