בבקשה עזרה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה....
    סיון
    26/10/2009

שלום רב אני פעם ראשונה שאני באמת מתייעצת כאן וחשוב לי מאוד לדעת מה לעשות.
    אני ובעלי נשואים 3 שנים אני בת 26.5 ובעלי בן 27. אנחנו מנסים להיכנס להריון כבר שנה ו... ללא הצלחה. לאחרונה המחזור לא הגיע כלל וניבדקתי אצל רופא משפחה ורופא נשים והיה מצב של אי תפקוד בלוטת התריס שלי וקיבלתי ליטול כדורים ומאז אכן המחזור הגיע מדי חודשו (אך ירדתי במשקל 4.5 קילו וכעת אני שוקלת 44.5 בשל חוסר תיאבון ונשירת השיער חריפה מאוד) ועדיין לא קורה כלום. יש לציין שאחותי לאחר 5 שנות ניסיון והפריות רבות ניקלטה אך אני חוששת שאולי גם אצלי קיימת בעייה (שתינו חולות FMF) .מיותר לציין שהרופאים מאוד אדישים ואני רוצה להתקדם אם צריך טיפול הורמונלי או משהו-לא יודעת פשוט להתחיל ממשהו-וכל הרופאים אדישים אליי מאוד .בבקשה אני מאוד אשמח לקבל הכוונה לאן לפנות או מה לעשות כדי שדברים באמת ייתקדמו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה....

הוספת תגובה

• עזרה

רונית רוזנטל
    26/10/2009

סיון יקרה,
    חוסר איזון בלוטת תריס יכול לעשות בלגן גדול,
    חושבת שרצוי לקחת חודשיים שלושה לאיזון ןאחר כך לפנות למומחה פוריות
    אולי עד אז תהיה כבר תוצאה ולא תזדקקי לו,
    בהצלחה גדולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה....

יפעת צאיג
    26/10/2009

בנוסף כדאי לבצע גם בדיקת זרע במקביל.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה