מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם צריך לעשות בדיקות פוריות?אלונה26/10/2009
שלום
לפני 10 חודשים הפסקתי לקחת גלולות אני מנסה להכנס להריון בצורה טבעית ללא בדיקת ביוץ
אני ובן זוגי מקיימים יחסי מין בין 3 ל 4 פעמים בשבוע בממוצע
אני בת 33 ומאז שהפסקתי לקחת את הגלולות המחזור שלי גם ממש לא סדיר לפעמים זה 30 יום והייתה גם תקופ שלא קיבלתי חודשיים בערך
האם אנחנו צריכים ללכת לבדיקות פוריות או שאני סתם נלחצת? ואם כן איך בדיוק עושים את זה ?
למי צריך לפנות?
תודה והמשך יום מקסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם צריך?
רונית רוזנטל26/10/2009אלונה שלום,
לא הייתי ממהרת עם טיפולים וכ"ד , יחד עם זאת כן הייתי מבצעת פרופיל ביום 2-3 למחזור ובדיקה לוודא ביוץ בערך ביום 21.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות פוריות
יפעת צאיג26/10/2009אלונה שלום,
1. ממליצה לעשות בדיקות הורמונאליות אך לא להלחץ עם טיפול תרופתי.
2. לעשות מעקב ביוץ ולכוון לביוץ לפני שהלחץ מגיע.
3. כדאי לבצע גם בדיקת זרע כדי להיות בטוחים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבדקתי
אלונה24/11/2009תודה על המענה הזריז
עשיתי בדיקות והתברר שיש לי שחלות פוליציטיות רציתי לדעת ממה זה נובע ולמה? ואם יש דרך לטפל בזה
הרופאת נשים נתנה לי טיפול של כדור איקלומין רציתי לדעת אם יש תופעות לוואי
והאמת מהשהכי מטריד אותי זה מה זה השחלות האלה אני בת 33 ועד שסוף סוף החלטתי שאני רוצה להיות בהריון אני מגלה שיש בעיה וזה קצת מתסכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שפספסתם אותי ....
אלונה28/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רונית רוזנטל29/11/2009שחלות פולצסטיות מטופלות היטב ויביאו הריון
צריך טיפול מתאים לפי המלצת הרופא
בירו מקיף יביא תוצאות
התסמונת כשם מאוד מפחידה אך נתנת היטב לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבדקתי
יפעת צאיג29/11/2009הי אלונה,
כל הכבוד על הזריזות בזיהוי ובבדיקות.
שחלות פוליציסטיות נובעות פעמים רבות מרגישות לסוכרת. (בדקי האם יש במשפחתך הקרובה או הרחוקה רגישות לסוכר?)
הטיפול הטבעי והרישוני שעוזר לתהליך הוא שמירה על תזונה סוכרתית ממליצה לך לפנות לתזונאי או נטורופת כדי שינחה אותך בהתאם.
בנוסף המשיכי עם מעקב ביוץ זה יכול להועיל לך מאוד ולהגביר את סיכוייך להריון טבעי גם ללא טיפולים.
האם ביצעתם בדיקת זרע?
בהצלחה
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)