לחוצה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה....
    אור
    30/03/2007

שלום רב,

התרשמתי מאוד מהמרכז שפתחת. ראיתי הרבה פרסומים עלייך ועל המרכז וגם ראיתי אותך בטלויזיה וזה מאוד מעודד וחשוב.
    אני מתחילה החודש הזרעה פעם ראשונה, ממש עוד כמה ימים. לפני כשבוע התחלתי גם דיקור במכבי טבעי. אני מרגישה מאוד לחוצה ומותשת לפני עוד שכל התהליך התחיל. בעבודה יש לי לחץ רב וכם בעלי לחוץ כיוון שהוא בין עבודות עכשיו. אני לא רוצה לעשות מנוחה עכשיו ולא להתחיל את הטיפול כי אני מחכה לו כבר הרבה זמן ואני מתה להתחיל ולהצליח. אבל איך עושים את כל זה? איך נרגעים? האם באמת הדיקור יכול לעזור? האם יש שיעורים של יוגה פיריון באיזור ראשל"צ?
    אחרי כמה טיפולים את הצלחת אם מותר לשאול?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה....

הוספת תגובה

• רוגע חיוני אך לא תמיד אפשרי

יפעת צאיג
    03/04/2007

קודם כל תודה על התמיכה במרכז והמון בהצלחה לתחילת הטיפול. התחלת טיפולים הם תמיד דבר מלחיץ והלחץ מגיע מאי הידיעה של הצפוי מבחינת זמן, אופי הטיפול, ומה באמת נצתרך לעבור...
    נכון, מאוד קשה להירגע במיוחד אם המצב בבית ובעבודה לא אידיאלי, אבל תמיד זה לא ממש אידיאלי להתחיל טיפולים- תמיד יש או לחץ בעבודה או לחץ בבית. אז כפי שאת מתארת צריך להסתכל על הסה"כ, ובסה"כ את רוצה להתחיל לנסות. הדיקור על ידי בעל מקצוע טוב מאוד יכול לעזור גם בהרגעה וגם בהצלחת הטיפול. לצערי יוגה לפריון יש רק בת"א אבל אני יכולה להציע לך להצתרף לקבוצת תמיכה כדי שתוכלי לחלוק את המתח והצפיה עם בנות שנמצאות בתהליך דומה לשלך ובליווי מודרך. אני מאמינה שזה יעזור לך מאוד להרגע.
    המון הצלחה בטיפולים ואני כאן לכל שאלה, הכוונה או תמיכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה