מוכנות נפשית להריון נוסף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוכנות נפשית להריון נוסף
    מאיה
    28/10/2009

שלום רב,
    אני יודעת שאני חולקת כאן "צרות של עשירים" אבל גם אני מופתעת מאיך שאני מרגישה...

לפני שנה ו10 חודשים ילדתי את בני הבכור. נכנסתי להריון אחרי 6 מחזורים של IVF, ועברתי הריון נפלא (למעט ניתוח חירום בשבוע 21 בגלל שיזור כפול בשחלה ימינית, שהיה חווייה מאוד כואבת). כל מהלך ההריון הייתי בחרדות האם הכל בסדר, לא ליפול, לא לעשות תאונות, לא לסחוב, לאכול נכון וכו'. הלידה היתה עבורי חוייה משחררת ... אנחנו מאוד רוצים עוד ילד/ים אבל כל פעם שאני חושבת ברצינות בכיוון ועל הפרטים הקטנים (הטיפולים, ההורמונים, הבדיקות, האכזבות, ההריון על כל החרדות הכרוכות בו) אני קצת נסוגה ומהססת... במקביל אני רואה מסביבי המון בנות שהיו בהריון יחד איתי שכבר בהריון מתקדם נוסף וזה כשלעצמו מלחיץ אותי גם...איך אוכל למצוא בי את הכוחות לעבור שוב את הכל ? אשמח לכל עצה מעצימה...

תודה מראש,
    מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוכנות נפשית להריון נוסף

הוספת תגובה

• מוכנות נפשית להריון נוסף

יפעת צאיג
    28/10/2009

לצערי אין תשובות מעצימות לפני טיפולי פוריות...
    שאלתי האם את חוששת ונמנעת מתהליך הכניסה להריון מההריון עצמו או מההתמודדות עם ילד שלישי?
    הטיפולים הם רק זמניים אך ההתמודדות עם ילד נוסף היא משמעותית יותר ועל כך את צריכה לתת את הדעת.
    אין לי ספק כי תהיי מוכנה להתמודד עם כל החלטה שתקחי בתנאי שתקחי אותה בלב שלם.
    בהצלחה
    יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה