מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוכנות נפשית להריון נוסףמאיה28/10/2009
שלום רב,
אני יודעת שאני חולקת כאן "צרות של עשירים" אבל גם אני מופתעת מאיך שאני מרגישה...
לפני שנה ו10 חודשים ילדתי את בני הבכור. נכנסתי להריון אחרי 6 מחזורים של IVF, ועברתי הריון נפלא (למעט ניתוח חירום בשבוע 21 בגלל שיזור כפול בשחלה ימינית, שהיה חווייה מאוד כואבת). כל מהלך ההריון הייתי בחרדות האם הכל בסדר, לא ליפול, לא לעשות תאונות, לא לסחוב, לאכול נכון וכו'. הלידה היתה עבורי חוייה משחררת ... אנחנו מאוד רוצים עוד ילד/ים אבל כל פעם שאני חושבת ברצינות בכיוון ועל הפרטים הקטנים (הטיפולים, ההורמונים, הבדיקות, האכזבות, ההריון על כל החרדות הכרוכות בו) אני קצת נסוגה ומהססת... במקביל אני רואה מסביבי המון בנות שהיו בהריון יחד איתי שכבר בהריון מתקדם נוסף וזה כשלעצמו מלחיץ אותי גם...איך אוכל למצוא בי את הכוחות לעבור שוב את הכל ? אשמח לכל עצה מעצימה...
תודה מראש,
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוכנות נפשית להריון נוסף
יפעת צאיג28/10/2009לצערי אין תשובות מעצימות לפני טיפולי פוריות...
שאלתי האם את חוששת ונמנעת מתהליך הכניסה להריון מההריון עצמו או מההתמודדות עם ילד שלישי?
הטיפולים הם רק זמניים אך ההתמודדות עם ילד נוסף היא משמעותית יותר ועל כך את צריכה לתת את הדעת.
אין לי ספק כי תהיי מוכנה להתמודד עם כל החלטה שתקחי בתנאי שתקחי אותה בלב שלם.
בהצלחה
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)