מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה בבקשה!!!!lian100429/10/2009
שלום,
אני מנסה להיכנס להיריון כבר שנה וחצי ללא הצלחה (לצערי) הווסת שלי לא היתה סדירה הייתי מקבלת כל 45 יום בערך אז התחלתי טיפולי פוריות כבר מזה 9 חודשיים הרופא המליץ לי איקאקלומין וניסנו איקאקלומין כדור אחד ליום ללא הצלחה במשך 3 מחזורים לאחר מכן עשינו בדיקת זרע ונמצא כי לבעלי לפי מה שהרופא אמר יש זרע עם תנועתיות נמוכה 33% בתנועה ו- 3% מתקדמת ריכוז התאים היה 47% והצמיגות היתה גבוהה הרופא אמר שיקח לי המון זמן להיכנס להיריון טבעי כי כביכול הזרע קצת חלש.... אז הוא המליץ על השבחה +הזרעה עשינו מה שהמליץ ההזרעה הראשונה היתה כרוכה בסבל רב כי הרופא פצע אותי והוריד לי המון דם... ההזרעה השנייה היתה בסדר אבל לא הצלחנו להיכנס להיריון לאחר מכן הגענו לרופא והוא ישר המליץ לי הפריה אני נורא פחדתי עד כדי כך... שזה היה נראה לי הזוי שישר שולחים אותי להפריה אז בינתיים לא עשיתי שום דבר חוץ מאולטראסאונד לבדיקת זקיקים ב 6.9.09 היה לי זקיק 11X6 מימין ומשמאל זקיק 12X6 והפסקתי את הכדורים של האיקאקלומין והווסת האחרונה שלי היתה 25.9.09 והיום אנחנו ב 29.10.09 מאחר לי הווסת ולפני זה עם הכדורים לא היה מאחר לי השאלה האם מאחר לי מפני שהפסקתי עם האיקאקלומין ותמיד הווסת לא היתה סדירה או שיש אפשרות שאני בהיריון? חשוב לי לציין כי יש לי כאבים בבטן התחתונה וגזים כל היום שאף פעם לא היו לי כאבים כאלה.
מחכה לתשובה ליאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
רונית רוזנטל30/10/2009ליאן שלום,
הווסת לא סדיר נתנואיקקלומין..
התחלת עם כדור אחד ניתן להגיע למינון גבוה יותר
נראה לי שאת זקוקוה למומחה פוריות כמו שצריך
גם שיסביר וגם שיטפל...
בורו שאם וסת אינה סדירה ,אין ביוץ לא יגיע מחזור
בשביל למנוע ממך בלגן מיותר
ממליצה בחום לגשת לרופא המומחה .
איזור מגורייך?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה בבקשה!!!!
יפעת צאיג01/11/2009ליאן יקירתי,
לפני הלחץ עליך למצוא רופא המומחה בפוריות.
לפי הנתונים שנתת נראה שאין בעייה מהותית להכנס להריון זאת למרות שלא ציינת את גילך. במידה ואת מתחת לגיל 35 לדעתי כדאי להתחיל במעקב זקיקים על בסיס טבעי ולכוון לביוץ לאחר מכן אפשר להעזר בהזרעה גם היא על בסיס טבעי.
לפי תוצאות אלו יהיה ניתן לקבוע המשך טיפול. ביוץ כל 45 יום אמנםן לא אידיאלי אך בהחלט ניתן להיכנס עימו להריון. זכרי כי צריך ביוץ טוב אחד וזרע אחד תקין כדי להכנס להריון לכן יש עוד הרבה תקווה וחבל להלחץ בשלבים כל כך ראשוניים. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)