מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעייה במחזור שנעלם חודשים !אביבית19/09/2007
שלום,
במשך 6 שנים אני נישואה מה לא עשיתי בכדי לסדר את המחזור ולא עוזר !
והבעיה לא שהמחזור לא סדיר אלה שלרוב הפעמים חודשיים או שלושה אין לי מחזור בכלל !
ואני נעזרת בתרופות בכדי לקבל מחזור בכוח ! ולאחר מכן זה מסתדר רק לחודש אחד ! וחוזר הסיוט !
נא לייעץ לי האם למישהיא אחרת אותה בעייה ?!?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
יפעת צאיג19/09/2007האם הוגדרת כבעלת שחלות פוליציסטיות? אם כן בוודאי שאפשר לסדר את המחזור גם בדרכים שאינן תרופתיות כמו: יוגה לפריון, דיקור ונטורופתיה הספציפיים לפריון. ניתן לראות תוצאות תוך כמה חודשים בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ....
אביבית21/09/2007לא שמעתי מאף רופא הגדרה זו ולא נשלחתי לעשות בדיקה זו .
למרות שעברתי טיפולי הפריה אבל כשהמחזור נעלם כל הטיפולים מופסקים מיד וחוזרים לאותה נקודה והיא לנסות להחזיר אותו לשגרה ואת האמת נמאס לי מהטרטורים כי זה נמשך לא רק חודשים אלה שנים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת...
יפעת צאיג23/09/2007מה ההגדרה שהרופאים נתנו לבעייה? האם בבדיקת אולטרסאונד מדווח על הרבה זקיקים קטנים? בכל אופן סדירות של מחזור גם אם היא על שיבוש הורמונאלי ניתן לסדר באותן דרכים אבל חשוב שתדעי בוודאות מה הבעייה כדי שהטיפול בך יהיה מדוייק יותר ואולי אוכל להמליץ לך על דרכים יעילות יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההגדרה
אביבית25/09/2007אין משהוא ספציפי !
אבל היו לי כל הזמן זקיקים קטנים והיו צריכים לתת לי תרופה בכדי להגדיל אותם !
אבל היום אני כבר 3 חודשים בלי מחזור ובעלי משובש בגלל שהוא גם רוצה ילד ופשוט בגלל שאין מחזור אז הוא שואל מה הטעם אם אין מחזור לא נדע מתי לעשות את זה.
אי קבלת מחזור לתקופה ארוכה גורם לי לנפיחות בבטן .
ודבר נוסף אני כמעט לא אוכלת כלום למרות זאת אני משמינה ולא מצליחה לרדת במשקל למרות ההתעמלות שאני עושה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליציסטיות
יפעת צאיג26/09/2007לפי מה שאת מתארת מדובר בשחלות פוליציסטיות שזו בעיית הפריון הנפוצה ביותר אצל נשים היום. לשמחתינו יש הרבה פתרונות אלטרנטיבים כדי לעזור לביוץ ובנוסף ניתן לאזר בבדיקות ביוץ ביתיות או בדיקת זקיקים דרך הקופה כדי לא לפספס את ההזדמנויות לביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי יש את אותה הבעיה כמו של אביבית
ליבי27/09/2007לי יש את אותה הבעיה כמו של אביבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיכוי
שואלת09/10/2007אני כך מגיל 14 (חצי שנה היה מסודר ומאז...)
ונכנסתי להריון אחרי שקיבלתי מחזור אחרי 88 יום, וגם זה בגלל פרימולוט נור. לא ביום ה-14.
בפעם הראשונה שניסיתי.
א. תאמיני שזה יכול לקרות (דיברתי עם חברות- עוד שתיים באותו מצב, שנכנסו להריון די מהר).
ב.תתפללי.
ג.שמעת על טהרת המשפחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מזדהה
שואלת09/10/2007כי גם אני לא יודעת אם אצליח שוב, אבל אני מקווה, ומאד חשוב להיות רגועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)