חדשה בעסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדשה בעסק
    עינת
    02/11/2009

שלום
    שמי עינת ,בת כמעט 32. אני ובעלי עברנו 5 הזרעות ללא הצלחה (בעיות זרע) ואתמול הייתה לנו פגישת ייעוץ אצל רופא מומחה ל-IVF. די נבהלתי מכל מה שעליי לעבור עכשיו. מכמות ההורמונים, מהשינויים שיחולו עליי, מהסיכונים הרבים שיש בכל שלב בדרך להפרייה. אני חייבת לציין שהרופא היה מקסים והסביר לי כל דבר ודבר לפרטי פרטים ולא הסתיר ממני כלום (יש המון סיכונים בדרך,אמנם באחוזים קטנים, אך הם קיימים).
    רציתי לשאול אילו תופעות פיזיות יהיו עקב השימוש בהורמונים השונים? האם זה יפריע לתפקוד היומיומי שלי? האם אני יכולה לעשות משהו על מנת למנוע את התופעות ,כמו השמנה? עליי לציין שאני בנאדם פעיל ועבודתי היא פיזית ברובה (רקדנית)
    שאלה נוספת שרציתי לשאול, מהי הפרייה על בסיס טבעי? (ראיתי כאן בפורום את המושג הזה)
    אני מודה שאני מפחדת ורק בגלל שזו כנראה הברירה היחידה שלנו אני מחפשת בתוכי את האומץ והבגרות לעשות את זה.
    תודה
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדשה בעסק

הוספת תגובה

• חדשה בעסק

רונית רוזנטל
    02/11/2009

עינת שלום,
    יש מקום לקבל קצת יותר נתונים..
    מחזור סדיר או לא האם בצעתם בדיקות נוספות
    כל מה שיכול לתרום בבקשה...
    הרי הזרע יכול להיות טואו פחות לכן חשוב לבצע מספר בדיקות
    אם יש רופא מקסים וסבלני נסי לקחת דף נייר ולרשום את כל השאלות.
    בדרך כלל התופעות הפיזיות מתונות כמובן שיש צורך במעקב
    לא אמור להפריע לתפקוד יום יומי
    השמנה נובעת מאכילה לעיתים יש צבירת נוזלים שנעלמת לאחר הטיפול.
    הפריה על בסיס טבעי .. מעקב מחזור טבעי ואז ביום הביוץ הזרעה או מה שנקרא IVM
    שאיבת ביציות ללא הורמונים וגידולם במעבדה
    אבל מאוד קשה להסביר על רגל אחת!
    אשמח לעזור בכל שאלה נוספת
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים

עינת
    03/11/2009

הי רונית
    קודם כל תודה על התשובה המהירה..
    לגבי מצב הזרע של בעלי, הוא סובל מכמה בעיות:ריכוז נמוך, תנועתיות נמוכה ואחוז 1 בלבד של זרעים תקינים(99 אחוז פגומים בראש או בזנב) כל רופא שפגשנו בדרך אמר שבדרך הטבעית רוב הסיכויים שלא נצליח להרות. אז ניסינו הזרעות (פעם טבעי,איקוקלמין פעמיים ופעם אחת גונאלאף, אך ללא הצלחה...)
    לגבי עניין השפעת ההורמונים ברור לי שהשמנה זה מאוכל וברור לי שההשמנה מהורמונים זה נוזלים (עשיתי שיעורי בית), פשוט רציתי לדעת האם אפשר למנוע את השפעות ההורמונים באיזושהי דרך או לפחות להפחית אותן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים

יפעת צאיג
    03/11/2009

במקרה מאין זה ממליצה לבדוק את השבחת הזרע של בר טוב (חפשי באינטרנט) כדי לקצר תהליכים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים

רונית רוזנטל
    04/11/2009

עינת שלום
    כתבי לי מייל בבקשה יש לי מספר מילים בארבע עינים עבורך
    רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלחתי לך מייל

עינת
    05/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולים

זיו
    12/11/2009

הי
    אני ממליץ בחום לשלב טיפולים הכוללים דיקור סיני וצמחי מרפא.
    זהו טיפול שהוכח כיעיל, מעלה סיכוי להריון ומוריד תופעות לוואי של טיפול הורמונלי.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• IVF מניסיון

מיכל
    01/12/2009

הי
    אמנם אני לא מאד ותיקה - עברתי טיפול אחד ואני לקראת השני
    אבל בהחלט יכולה לספר לך מנסיוני
    שזה נשמע הרבה יותר מפחיד ממה שזה באמת.
    בפועל - הטיפול ההורמונלי לא השפיע עלי פיזיולוגית בכלל, ולא השמנתי כתוצאה מהטיפול
    שאיבת הביציות היה החלק הכי מפחיד מבחינתי (כי בהרדמה מלאה, וכל האזהרות), ואני זוכרת את המתח ברגע שנכנסתי לחדר הטיפולים והתחילו לחבר אותי לכל מה שצריך, אבל גם זה עבר בסופו של דבר בקלות (והיתה לי שאיבה גדולה של 20), והצוות הרפואי היה נהדר, וגילה המון רגישות (בי"ח בלינסון).
    ההחזרה - כמו הזרעה ללא שום הבדל - ואת זה את כבר מכירה

וההוכחה היא שעכשיו לקראת הטיפול הבא, אחרי שעברתי פעם אחת את כל התהליך, אני לגמרי רגועה. אז.. אל חשש ובהצלחה כמובן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה