תשובה של הורמון ההריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה של הורמון ההריון
    רוית
    04/11/2009

לפני חצי שנה היה לי הריון מחוץ לרחם.
    אתמול עשיתי בדיקת הריון ביתית (יומיים לפני תאריך המחזור) והבדיקה הייתה חיובית.
    בשל כאבי בטן בצד ימין התחתון הופניתי לבית החולים לעשות בדיקת ערכי בטא. הבדיקה הייתה שלילית (לא ביקשו ערכים, רק חיובי/שלילי). כאבי הבטן ממשיכים ועשיתי גם היום בדיקת שתן. הבדיקה שוב יצאה חיובית.
    אני לא נוטלת הורמונים כל שהם. לאחר ההריון מחוץ לרחם ווידאו שהבטא שלי ירדה לאפס.
    השאלה שלי האם ייתכן הריון למרות בדיקת הדם? האם ייתכן כי הערכים כל כך נמוכים שבבדיקה היא נמצאה שלילי. (פחות מ10).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובה של הורמון ההריון

הוספת תגובה

• תוצאות בטא

רונית רוזנטל
    07/11/2009

רוית שלום,
    הכל יתכן .....
    לכן

ממליצה בחום להמשיך לעקוב
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא

רוית
    08/11/2009

רונית שלום.
    באמת הכל ייתכן. עשיתי בדיקת דם והתשובה היא חיובית. גם בבית החולים שעשו לי את בדיקת הדם הראשונה לא האמינו שבדיקת השתן הקדימה את בדיקת הדם !!
    תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה