מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזרעה +בדיקת ביוציתחיובית14/11/2009
ביום חמישי עשיתי הזרעה .
ביום שישי עשיתי בדיקה ידנית של ביוצית וייצא שני פסים ברורים ומובהקים .
היום יום שבת עשיתי בשעה 22:30 בלילה שוב פעם את הבדיקה של ביוצית וייצאו שוב שני פסים ברורים ומובהקים .וגם היה לי כאבים מאוד חזקים מצד ימין . (מהצד שהיה לי זקיק מוביל )
קיימתי יחסי מין גם בסכל הסופ"ש ( כל יום פעם אחת ). הבעיה היא בזרע ( מורפולגיה 2 אחוז)
אולי כדאי להתקשר לרופא ולבצע עוד הזרעה מחר על הבוקר ביום ראשון ? אני מטופלת בקופת חולים כללי ולא פרטי.
האם הרופאה תסכים ?
האם הבדיקות האלה אמינות שמראות יום אחרי יום שני פסים מובהקים
תודה ושיהיה שבוע טוב ומבורך עם הרבה בשורות טובות
נ.ב
גם ביום חמישי שעשיתי את ההזרעה בבוקר הבדיקה של ביוצית הראתה שני פסים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ביוץ
רונית רוזנטל16/11/2009שלום רב,
אם נעשתה ההזרעה וגם קיימתם יחסים את מכוסה
הערכות לא תמיד משקפות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?
האם אתם טיפוסים רגישים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)