התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    א.
    16/11/2009

היי, פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום הזה, היום אני ממש מרגישה שאני צריכה תמיכה...
    אני בת 29 נשואה שנה וחצי , נטלתי גלולות במשך 10 שנים ולפני 4 שנים הפסקתי. כל הזמן שמרנו.מאז החתונה הפסקנו לשמור אבל במקביל גם הוסת נפסקה, נעלמה. לאחר בירורים,בדיקות ועוד איבחנו אותי כבעלת שחלות פוליצסטיות. בעלי עבר בדיקת זרע וגם היא לא יצאה מוצלחת, מורפולוגיה - 3%, תנועתיות - 50%, ריכוז-17 מיליון. אני נוטלת איקקלומין 1 ביום ל- 5 ימים ואוביטרל לפני ההזרעה. עברנו 3 הזרעות (כמובן גם השבחה) ללא הצלחה. היום עשיתי מעקב זקיקים (יום 12 למחזור) ויצאו זקיקים קטנים ב-2 השחלות. איך ממשיכים? כל חודש אותו הדבר, הציפייה, התקווה, האכזבה מתישים.
    הרופאה נותנת עוד צ'אנס החודש להזרעה לפני שעוברים לשלב הבא? מהו השלב הבא? הפריה או החלפת כדורים?
    אשמח לקבל עזרה....
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• התייעצות

רונית רוזנטל
    16/11/2009

א. יקרה,
    הגעת למקום הנכון אך יאוש לא כאן כי כאן יש הצלחות אז בבקשה...
    מנסים מכדור אחד ועד ארבעה עד שמושג ביוץ במידה ולא הולך עוברים לזריקות
    נסי לפרט קצת יותר בנושא הבדיקות שלך, צילום רחם וכ"ד ונחשוב הלאה
    בהצלחה גדולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

א.
    17/11/2009

תודה על התגובה המעודדת, מחמם את הלב...
    לגבי השגת ביוץ , כדור אחד עשה את העבודה וגרם להגדלת זקיקים , כשהזקיק היה גדול מספיק הזרקתי אוביטרל ועשינו השבחה והזרעה
    3 מחזורים לא צלחו
    הבדיקות דם שלי תקינות LH=10.60, FSH=6.90
    כל השאר תקין, רק באולטראסאונד איבחנו אותי כפוליצסטית
    צילום רחם עדיין לא נתבקשתי לעשות
    אולי לקראת הזריקות אתבקש.
    רירית הרחם במצב תקין.

מחכה לתגובתך...
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

א.
    18/11/2009

חזרתי מאולטראסאונד זקיקים יום 14 למחזור, עדיין אין שום זקיק אלא רק זקיקים קטנים. איך יכול להיות שפתאום האיקקלומין לא משפיע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רונית רוזנטל
    19/11/2009

שלום,
    יכול בהחלט להיות חודש כך וחודש כך
    צריך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן סבלנות
    אז בבקשה
    ואם יש עוד שאלות לא להתבייש
    בהצלחה גדולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות

יפעת צאיג
    20/11/2009

ממליצה לך כדי לקצר תהליכים לבקש צילום רחם. בנוסף להסדרת הביוץ ממליצה לך לעבור לתזונה סוכרתית (בד"כ מדובר בנטייה משפחתית) על ידי נטורופת ואפשר להעזר בדיקור כדי לשפר את איכות הקליטה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה