עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    מרים
    23/09/2007

שלום.
    שמי מרים, אני בת 30 נשואה למעלה מ -7שנים ללא ילדים. כ- 6 שנים אני מטופלת בטיפולי פוריות. עברתי 9 טיפולי הפרייה.3 הפלות. עשינו את כל הבדיקות האפשריות ואיני יודעת למה ההריון לא מצליח להחזיק. מאוד קשה לי עם מה שאני עוברת ואיני יודעת איך להתמודד, אני חוששת שיש לי פחד כל שהוא, אני רוצה להתגבר עליו כדי שהטיפולים יישאו פרי, למרות שאחרי כל מה שעברתי אני חוששת שאיני רוצה לעשות טיפולים יותר. האם יש באפשרותך לעזור לי? מהם הדרכי טיפול לנשים במצבי?יש לציין שבעבר טופלתי בדיקור סיני, וכדומה. אשמח לשמוע את חוות דעתך ומהם האפשריות העומדות בפניי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• טיפול פסיכותרפי

יפעת צאיג
    23/09/2007

הי מרים, הקושי שאת מתארת והמותשות שאני חווה ממכתבך מאוד מובן. המחשבה שיש בך פחד שמונע ממך להחזיק הריון מראה על מודעות גבוהה לעצמך שאכן חיונית לכניסה להריון ולשימורו. לעיתים צריך להקשיב לגוף כדי לפעול טוב יותר ולאזור כוחות מחודשים. אני מליצה לך על טיפול פסיכותרפי שיכול להרגיע כדי לגייס את הכוחות הדרושים להתמודדות עם בעיות מסוג זה בשילוב טיפול אלטרנטיבי מתאים כמו טיפול נטורופתי, רפלקסולוגיה או דיקור שיכולים להיות מאוד יעילים. מחזקת את ידייך . יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מרים
    25/09/2007

יפעת, שלום. תודה על תשובתך. בהקשר לתשובתך אשמח אם תשיבניי על הדבר הבא: מה כולל הטיפול הפסיכותרפי שאותו ציינת בתשובתך? האם מדובר בקבוצות תמיכה? שיחות נפרדות עם מטפל? אם כן, איזה סוג של מטפל? האם מדובר בשיחות שכוללת את בן הזוג? אשמח לקבל פירוט עד כמה שאפשר מפורט יותר בכדי שאוכל לגבש החלטה.
    בברכת חג שמח
    מרים אליעז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול פסיכותרפי

יפעת צאיג
    26/09/2007

טיפול פסיכותרפי יכול להיות בצורות רבות: אישי, זוגי או קבוצתי כל אחד לפי מה שמתאים לו. הייתרון של טיפול פסיכותרפי הוא היכולת לתת על ידי שיחה פתוחה והתמודדות עם פנים הנפש בצורה מחודשת ופתירת דברים לא פתורים המשפיעים על חיינו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה