צילום רחם והזרעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם והזרעות
    נופר
    17/11/2009

שלום רב,
    אני בת 32 נשואה שנה וחצי, מנסה מעל שנה להיכנס להריון ללא הצלחה, בדיקות זרע מעולות אצלי הורמונים תקינים, מקבלת כל 35 יום וסת ביוץ ביום ה-21 . טופלתי שלושה חודשים באיקקלומין שרק עשה לי רע, הרופא שלי לשעבר לא רצה לתת לי מעקב זקיקים או בדיקות אחרות ואף עשה ממני צחוק, בעקבות כך עברתי לכללית ממכבי, הגעתי לרופא מומחה מדהים!!!! הוא מנהל מרכז בריאות האשה בהרצליה, נתן לי לעשות ברור ראשוני של צילום רחם ואמר שכנראה האופציה שלנו תהיה הזרעות, אמר שלטענתו אני אולי פוליציסטית סמוייה ונדירה(לא כל כך הבנתי מה זה אומר כי אני מבייצת כל חודש בוודאות), שאלתי היא האם ציסטה בשחלה שמאלית 36מ"מ כתוצאה מאיקקלומין שלא נשטפה החוצה יכולה להפריע להתעבר? אני חוששת מצילום רחם(שמעתי סיפורי איימה נוראים וזה רק גורם ל ילפחד יותר) אני הופנתי לזמנהוף תל אביב לביצוע הצילום ב"ה בעוד שלושה שבועות! נאמר לי מבנות אחרות שצריך לקחת כדורים לכאבי ולרפיון שרירים, לקחתי מרשם לוליום ואמרו לי לקחת חצי כדור, במקביל אקח אופטלגין נוזלי(רופאה משפחה שלי אמרה שניתן לערבב). אני יכולה קצת לקבל יותר הסבר על הצילום הזה, איך מתבצע האם זה בחדר בדיקות רגיל? כמה זמן נארך? האם תוצאות באותו יום? במידה והכל תקין ועוברים להזרעות, כמה הזרעות יש בחודש? האם התהליך כואב?
    תודה על כל מענה מקווה בשורות טובות לכולנו במהרה, אמן!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם והזרעות

הוספת תגובה

• צילום רחם והזרעות

יפעת צאיג
    20/11/2009

נופר שלום,
    אומנם צילום רחם אינה בדיקה נעימה אך היא לא כלכך מפחידה כפי שאת מתארת. הבדיקה חשובה משום שכל תהליך הורמונאלי שאת עושה אינו יהיה מדוייק מספיק אם יש בעייה רחמית. בהחלט חשוב להיות רגועה עד כמה שניתן ונראה לי שחצי ווליום בהחלט מספיק. הבדיקה היא די קצרה דאגי שמישהו יבוא איתך. ואל דאגה הכל יהיה בסדר. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום רחם - מניסיון

מיכל
    01/12/2009

הי
    עברתי את הבדיקה הזו, לא נעים, אך בהחלט לא נורא
    במהלך הבדיקה עצמה הכאב הוא כמו של מחזור קשה - התכווצויות בבטן תחתונה
    אבל הבדיקה לא מאד ארוכה, וזה סביל
    ואח"כ אפשר לקחת אופטלגין או כאב נגד מחזור
    בכל מקרה
    זה הרבה פחות נורא ממה שזה נשמע
    אז אל חשש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה