בת 27 ואין לי מחזור יותר משנה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 27 ואין לי מחזור יותר משנה..
    טלי
    19/11/2009

שלום
    אני בת 27 ויש לי שני ילדים בן7 ובת5. עד ההריון השני היה לי מחזור סדיר וגם לא הייתה בעיה עם להקלט להריון. לפני כ4.5 שנים אחרי שהפסקתי להניק את הבת שלי, קבלתי פעם אחת מחזור ויותר הוא לא הגיע. קיבלתי טיפולים בפרימולוט- נור כל חודש במשך 5חוד.ואחרי זה הייתי שותה גלולות כ7חוד. כדי שאני אקבל כל חודש,אבל כשהייתי מפסיקה עם הגלולות שוב לא היה כלום, ובאופן טבעי לא הופיע אף פעם מלפני 5שנים. עשיתי כמה הפסקות עם כל ההורמונים (שהייתי מקבלת מכל רופא נשים) ומחזור לא הופיע אף פעם באופן טבעי.
    עד שיום אחד גילו אצלי טרומבוזה(פקקת בוריד) רצנית ביד ועשו לי צינטור ומאז אסרו עליי כל סוגי ההורמונים אפילו לא גלולות, שום דבר! ומאז כבר יותר משנה אני לא מקבלת בכלל,וגם לא נכנסת להריון (אני ובעלי מנסים לעשות ילד כבר כ4 שנים). השאלה שלי מה יכל לגרום לזה שאני הפסקתי פתאום לקבל מחזור , למרות שלא היו לי שום מתחים ולא ירידה פתאומית במשקל,כלום.?!!
    הריונות ראשונים היו טבעיים לגמרי ויתרה מכך גם המחזור שקבלתי מגיל 12 תמיד הופיע באופן סדיר כמו שעון.
    ושאלה שניה שלי איזה טיפולים אני כן יכולה לעשות על מנת שהמחזור שוב יתחיל להופיע? ולאיזה מומלה מומלץ לפנות?
    אני מאוד מתוסקלת כי זה גרם לי להמון בעיות אישיות כמו: חוסר חשק לקיום יחסי המין, מצבי הרוח שלי משתנים, התפרצויות זעם וכו'..
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התייעצות

רונית רוזנטל
    19/11/2009

טלי שלום,
    ממליצה בחום לגשת למומחה פוריות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה