מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמאס לשחק אותה אמיצה ....רוזי23/11/2009
שלום לכולם אני בת 28 נשואה כ 5.5. שנים בהתחלה ממש לא רציתי ילדים הרגשתי ילדה ואמרתי כול הזמן אני לא מסוגלת לקחתאחריות
אחרי שנה שלא יצא כלום (כול התקופה שאני נשואה אני לא לקחתי גלולות בכלל ) הרופא שלי הפנה אותי לטיפולי פיריון הגעתי לרופא מקסים ד"ר וייסמן עם הרבה רוגע ....
התלחתי את הטיפולים 4 איקקלומין +הזרעה לא עבד
2 פיריגיון +הזרעה לא עבד
עברנו למנגון אחרי כמה ימים של הזרקת פירגיון +הזרעה לא עבד וזה נמשך קרוב ל3 שנים שבין טיפול לטיפול עשיתי הפסקות של חודש
חחרי טיפול אחרון מס' 7 נשברתי לא יכלתי יותר השמנתי בטירוף הייתי בן אדם מגעיל עם מצבי רוח (שאני בדרך כלל מאושרת ולוקחת את הכול הדברים בקלות) והתחלתי להשבר התחלתי לאמין שלי שזה לא מגיע התחלתי להגיד לבעלי שכדי שנתגרש כי אני עוצרת אותו בזמן הזה כבר הינו צריכים להתחיל IVF התחלתי לעשות את הכול הבדיקות והתקופה שהכול התחיל אחותי החליטה להתחתן בפראג אז עם רופא דיברנו החלטנו שאת הטיפול נתחיל אחרי שאני אחזור מחו"ל ...
שאני חזרתי מפראג הייתה לי הפתעה אני בהריון הלם מוחלט הריון תקין בהתחלה בטא עולה כמו שצריך והכול בסדר יש דופק בשבוע 6 ....ואז מופיע טיפת דם פחד נוראי הרופא נותן שבועיים בבית
מנוחה אחרי שבועיים הולכת לאמא שלי אותו ערב פורצים לי לדירה אני חוזרת הבית הפוך ומבינה שמישהוא למעלה פשוט מנסה לראות כמה כוח יש לי .....מסתבר שאני לא כול כך חזקה ואחרי שבוע של בדיקה אין דופק וצריך לעשות גרידה לא אמנתי ששזה קורה לי פשוט לא אמנתי כמה דמעות אותה תקופה כעס בעיקר על עצמי לא נתתי לבעלי להתקרב אלי הגרידה עברה 5 דקות וכלום
אחרי כמה חודשים עוברת דירה בלחץ (ללא טיפול הפסקה של חצי שנה) שוב הריון שוב לא מתפח ....והפעם דיכאון נוראי החלפת עבודה שינוי בכול הדברים פנימי אין בי שמחה מרגישה שזה קורה רק לי לא מין ולא אינטמיות עם בעלי פשוט חיי מיום ליום בלי לאמין בעצמי ....
ועכשיו חזרתי לטיפול והפעם לIVF אמרתי הפעם אני לא נשבר כול יום זריקה לבד ועוד זריקה אבל רואה רק את המטרה הפעם זה יצליח הפעם זה מתגשם גם עבורי ..שאיבה קצת קשה אחרי אבל לא משנה החזרה שמחה בלב ועכשיו המתנה....והיא הורגת אותי גם עכשיו אני עושה זריקה כול יום כי רופאים לא בטוחים לגבי הקרישות שלי אני עם תוצאות גבליות והם חליטו לתת לי זריקה כול יום קלאסן שורפת ...אבל אני מוכנה להכול רק שתוצאה תהיה חיובי לא החזקתי מעמד ועשיתי אתמול בדיקת דם שהרופא אמר ביום רביעי רק ויצא שלילי אני הבנתי מהרופא שזה מוקדם מדי....
אני מחכה ליום רביעי ......אני בלחץ נוראי .....מתחננת למעלה שיזכרו אותי אבל לא כול כך מאמינה
אני צריכה לשמועה שהכול יהיה בסדר ......אני מכונה להכול רק בסוף להיות בהריון לעבור אותו בשלום אני מוכנה לעבור כול זריקה כול דבר רק התוצאה ......
עם זה בסדר או פשוט אני צריכה כבר עזרה מבחוץ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמיצה...
יפעת צאיג23/11/2009אין לי ספק שצריך אומץ וכוחות על לעבור טיפולי פוריות ולהשאר שפויים....
על אף המרה השחורה, יש בסיפורך הרבה נקודות אור והראשונה שבהם היא שהיית בהריון ועל אף שפסק זה כנראה בגלל תיפקודי קרישה.
ועכשיו כשסוף סוף הבעייה ידועה את צריכה להיות עם אמונה גדולה כי הכל יסתדר. אני יודעת כמה זה קשה ואל תהססי להעזר חיצונית כדי להתחזק אך גם אל תשכחי את נקודות האור הרבות בסיפורך. מחזקת את יידיך ומבינה לליבך. יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך על תשובתך...
רוז24/11/2009אני יודעת ונכון יש לי זכות גדולה לדעת שאני יכולה להכנס להריון
אבל נמאס לי לחכות אני שלימה להיות אמא אני שלימה לעבור את הוכל התהליך
אני מרגישה שאני נענשת על דברים או על מחשבות שהיו לי
אני כלפי חוץ בסדר מאושרת הרבה אנשים שמכירים אותי אומרים שהם לוקחים ממני כוח אבל אני כול כך עייפה רוצה לצעוק להשבר לרסיסים קטנים
אני עושה כול יום זריקה זה קשה לי נפשית אבל אני מוכנה רק תוצאה חיובית עם זה נכון או שאני קודם כול צריכה להשלים עם זה שבעיה אצלי ובעלי בגללי לא זוכה לילד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מכירה אותך
אלונה24/11/2009אבל אני מקווה שהכל יהיה בסדר כי משהו בסיפור שלך גרם לי להזיל דמעה
ואני לא מהרגשניות בדרך כלל פשוט אני יכולה להבין כמה זה מתסכל כשאת סוף סוף רוצה וזה לא קורה זה פשוט מבאס ומעצבן שאת לא מבינה למה זה מגיע לך
שיהיה המוןןןןןןןןןןןןן בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אכזבה
רוזי25/11/2009וכמובן זה יצא שלילי הפעם
מה קורה פה ?
מי מנסה לבדוק את המערכת שלי די לא יכולה יותר
מרגישה הכי ריקה בעולם ללא תועלת ....
אני מרגישה שבעלי מקבל בגללי עונש שלא מגיע לו הפעם...
ממש לא יכולה יותר הדמעות שלי לא מפסיקות לרדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל יאוש יקרה
הדר25/11/2009ההודעה של בפורום כלכך מרגשת ואני כלכך מבינה אותך
אני מחזקת אותך ואומרת לך שתיהיה חזקה כי אין ברירה זה המצב כרגע ועם זה את צריכה להתמודד. תעסיקי את עצמך במחשבות חיוביות כל היום , תחשבי על שמות שתתני לילד שיהיה לך וזה יבוא!! את לא יודעת איזה ניסים קורים וגם הרופאים לפעמים טועים...
מאחלת לך המון בהצלחה ומברכת אותך בברכה הכי יפה שאמא שלי מברכת אותי" מי יתן ותזכי גם את לחבק תינוק משלך"
אמן ואמן!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יכולה
רוז25/11/2009לא יכולה יותר ....לא יכולה ...
בעלי היום אמר לי שהוא לא מאמין יותר בכלום לא הולך לאף אחד יותר ...
אני לא מוצאת מקום בלב של שקט רוצה לצעוק למעלה למה אתה מעניש אותי כך ? מה עשיתי? לא מבינה ........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל יהיה בסדר
יעל26/11/2009תחשבי חיובי ותקבלי חיובי.
אל תיכנעי למחשבות וללחץ ותראי שהכל יהיה בסדר בסופו של דבר.
רק לקוות לטוב והכל יהיה טוב.
אל תתני לבעלך לדכא אותך עוד יותר
תמשכי בטיפולים ותמיד תיהי עם הרגשה ומחשבות חיובית.
לא להתאכזב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתן מקסימות
יפעת צאיג29/11/2009רוזי,
אין ספק שתגובתך גרמה לרבות להזדהות עימך. בעיות פוריות הן לא עונש בגלל שום דבר שעשית. כל אדם הוא אחר ולכל אחד יש את הזמן שלא. על אף תחושותייך הקשות והמובנות את חייבת להיות חזקה ולהמשיך להאמין שזה עוד יקרה- אני מבטיחה לך זה רק עניין של זמן. אל ייאוש.
הטכנולוגיה פותרת קשיים פיזיים רבים אך את הכוחות הנפשיים יש רק לך ועזרי לעצמך למצוא אותם אולי בקבוצת תמיכה או ייעוץ אישי. חפשי דרך שתעזור לך להתמודד עם המצב הזמני והקשה הזה. ליבי איתך. יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לכולם ותודה ענקית
רוז30/11/2009קודם כול רוצה לאגיד לכול הבנות תודה ....על המילים על כתף...הבנה....
אני אחרי שבת טיפה קשה הפעם כנראה נשברתי ממש כול השבת בכיתי וכאבי מחזור גמרו אותי בעלי לא הבין איך לעזור לי אני הצעתי לו להתגרש בלב שלם אבל קיבלתי ממנו סירוב ....
אני מנסה למצוא עדיין את דרכי אני כועסת ...ביום שישי הייתי צריכה לנסוע לחלקה בהר מירון הסיתואצה מאוד קשה נפשית אני רואה במשפחה בנות שהתחתנו אחרי ויש להם ילדים והם מרגישות שהם יותר טובות ממני .......עשו שולחן כול אחד ברך את הילד ואת הורים ובסוף כולם הגיעו אלי אחרי פעם רביעית הלכתי לצד ופשוט התפרצתי בבכי ולא הבנתי מה אני המורה לעשות .....
אמרתי לבעלי אני לא מדליקה יותר נרות אין יותר רבנים מקווה וכווו....וצידי אני יהודיה רק וכך בבקשה ממך אל תנסה לבקש ממני ..מזל שלי הוא קיבל ....
טוב שיש לי את עבודה שלי עם כול הלחץ אצלי ותפקיד כול כך קשה אני מנסה לשכוח את מחשבות שלי
אבל היום הלכתי לממוחה לגבי קרישות בנות .....הפתעה , לא שחבתי שיצא אחרת ...הרופא דיבר אמוד יפה הסביר לי שאני נמצאת בסיכון של הריון הפרדות שליה...אי התפתחות של עובר ....של הרעלת הריון הכול רק דברים רעים...שמחה בליבי שוב אני מאוכזבת ואני מנסה למצוא את דרכי ....
ואני צריכה להיות כול הריון עם קלקסן +אספירין .....אני אולי עדיין יש בי כוח כי אני עדיין חוזרת לעשות IVF .......
שוב תודה בנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)