פוחדת.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוחדת.....
    רוזי
    13/12/2009

הי לכולם
    שבוע טוב וחג שמח אמן שהחג הזה יביא איתו ניסים ......

ביום שלישי יש לי תור לרופא שלי נראה מה הוא יגיד לי אחרי שIFV נכשל ....
    בנות רציתי להתעייץ איתכם עם מישהיא עברה שאיבה של 6 זקיקים אחד שהוא לא התפתח
    ו5 כולם התפתחו החזירו רק 2 .....
    ואני הייתי בטוחה שאת השאר יקפאו ...אחרי שהבדיקת דם יצא שלילית דיברתי עם רופא הוא אמר לי שלא בוצע הקפאה ....מה זה אומר מותר להם ...מי מחליט לעשות הקפאה או לא .....אני מאוד כועסת
    ורוצה לדבר מאוד רציני עם הרופא שלי כי האיזה מקום הרגשתי כמו זילזול או עבודה חלקאית לא יודעת ..
    אז מה אתם אומרות ?

שוב תודה על תשובות שלכם....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוחדת.....

הוספת תגובה

• פוחדת

רונית רוזנטל
    15/12/2009

רוזי שלום,

אינני יודעת מדוע לא ה קפיאו ,
    לדעתי יש טעם לשבת עם הרופא ולהבין
    התהליך הזה גם כך אינו קל ,
    חייבת להיות שלמה עם עצמך שאת נמצאת במקום טוב בו יעשו את המקסימום עבורך ולא יהיו כל מיני מחשבות כמה למה ואיך
    אז בבקשה קבעי פגישה ואמרי כל מה שעלליבך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכשיו אני רק מאוכזבת

רוז
    15/12/2009

היום הייתי אצל הרופא שלי
    כיום אני מרגישה ממש רעה
    אני מרגישה שאני לא מחוברת לרופא שלי ואני מאוד כועסת אליו ..........
    רק היום הוא נזכר לאגיד לי ששאיבה שלי הייתה קשה (כי אני בעודף משקל אני בחורה ששקלתי לפני כול הטיפולים 65 ק"ג והיום אני שוקלת 83 ק"ג אני עלתי קרוב ל20 ק"ג ואני לא ממש יודעת איך להוריד אותם ) והוא אומר לי את זה היום
    אמרתי לו אתה זוכרת אותי שהגעתי אלייך בפעם הראשנה אחרי טיפול ראשון אמרתי לך אני מרגישה מאוד נפוחה עליתי במשקל אמרתה לי שאין קשר
    הוא דיבר היום ..הוא לא זוכר שתקשרתי אליו אחרי 2 ימים של שאיבה ואמרתי לו שצד ימין מאוד כואב הוא אמר לי זה בסדר
    הוא הסביר לי שהמעבדה טענה שאר "עוברים" לא המשיכו להתפתח .....הלו יהיה אחד עם 6 תאים
    מה פתאום הוא מפסיק את התפתחות שלו .....אני מרגישה כול כך טיפשה .....אבודה ...מאוכזבת ....ולא מבינה למה?
    הרופא אמר לי היום אני רוצה לשנות לך טיפול אז שאלתי אותו אתה משנה בגלל שראיתי שברמות דם צריך לשנות כול מיני דברים או הגוף שלי נתת אותות לשצריך לשנות ....או שאתה פשוט רוצה לנסות טיפול אחר בתקווה שהוא יצליח ....
    הוא כול כך כעס אלי למה אני מזלזלת בו ....באותו רגע רציתי לאגיד אדוני הרופא אני נמצאת אצלך כבר יותר מ3 שנים עם הפסקות אני חושבת 7 הזרעות ללא הצלחה ......שני הרניות טבעים לגמרי לא קשור לרופאה ועכישו IVF מה אתה חושב שאני צריכה להרגיש ......
    הדבר שהכי כעסתי אליו היום הוא יודע כמה קשה לי עם זריקות מסתבר שיש משחה שנותנת הלקה במקום של זריקה ואני שמעתי ממוחה אחר ...אני אומרת לו הוא בכלל אומר לי אני חשבתי שאני יותר חזקה ...................................................
    אני חושבת שאני צריכה להחליף רופא .....עם זה נכון....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוכזבת

יפעת צאיג
    15/12/2009

לפי פנייתך נראה כי את בהחלט חייבת להחליף רופא. תחושת הבטחון שלך היא חלק מהצלחת הטיפול. בנוסף נסי להיות בקיאה בתהליך כמה שיותר ולוודא שאכן את מקבלת את הטיפול הטוב ביותר. תמיד תשאלי אם אין דרך אחרת או האם מקפיאים את שאר הביציות, שאלי את הצוות איך הייתה השאיבה התענייני בכמה הופרו ועם כמה תאים ורשמי לך כמעט כל דבר. אני יודעת שזה מוסיף מטלות על הלחץ הנפשי שקיים בכל מקרה אך עם זאת רק את יכולה להיות אחראית לעצמך. בהצלחה והמשיכי להיות אופטימית עד כמה שניתן.
    יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה