רירית רחם דקה ושחלות פוליציסטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית רחם דקה ושחלות פוליציסטיות
    מודאגת
    29/09/2007

שלום,

אני בת 27 ובעלי ואני מנסים להיכנס להריון. אובחנתי ע"י רופא הנשים כבעלת רירית דקה ושחלות פוליצסטיות ( למרות שאינני סובלת מתופעות שתוארו כגון השמנה, שיעור וכו, אך ללא גלולות המחזור כמעט ואינו מגיע ). הרופא שלח אותי לעשות בדיקות דם הורמונליות ולאחריהן צילום רחם. שאלותיי הן : מה הסיכוי להכנס להריון באופן טבעי עם בעיות אלו ? האם יש אפשרות לביוץ ללא מחזור סדיר ? מה האופן שבו מטפלים בבעיות אלו ( טיפולי פוריות וטיפולים אלטרנטיביים )?
    מחכה לתשובה ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש פתרון

יפעת צאיג
    29/09/2007

עם שחלות פוליציסטיות ניתן להכנס להריון גם באופן טבעי אך מכיוון שאין כמעט מחזור זה אומר שגם אין כמעט ביוץ ולכן מספר ההזדמנויות קטן יותר באופן משמעותי. רירית דקה משפיעה על הקליטה של ההריון והחזקתו. במקרה של שילוב מסוג זה הייתי ממליצה במיוחד שילוב של טיפול טבעי מכיוון שמספר ההזדמנויות קטן חשוב שכאשר יש הזדמנות היא תהייה מקסימלית. הטיפול הרפואי הוא בדרך כלל ע"י זריקות או כדורים הורמונאליםם אשר משרים ביוץ אך יש הם פוגעים בעובי הרירית. לכן שילוב של טיפול נטורופתי שיכול למנוע את הדקקות הרירית ודיקור המגביר את סיכויי ההקלטות הוא המומלץ ביותר. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות המשך

המודאגת
    30/09/2007

האם תוכלי לומר לי את שמות התרופות ?
    על איזה טיפול נטורופתי את ממליצה ?
    מה הם , למיטב ידיעתך, אחוזי ההצלחה של הריון טבעי במקרים אלו ?
    תודה מקרב לב על התשובה המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למודאגת

יפעת צאיג
    04/10/2007

אני ממליצה על טיפול נטורופתי הממוקד פריון והוא מותאם אישית לבדיקות הדם ונתונים נוספים כמו תצןרת תזונה, בדיקות הורמונאליות, בעיות רפואיות נוספות וכו'. אין מחקר המגדיר אחוזי הצלחה למקרה ספציפי כמו שלך אך ל 99.8% מבעלות השחלות הפוליציסטיות מצליחות להכנס להריון. אני מאמינה שתוכלי להכנס להריון גם באופן טבעי אך זהרק דורש סבלנות. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה