מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רירית רחם דקה ושחלות פוליציסטיותמודאגת29/09/2007
שלום,
אני בת 27 ובעלי ואני מנסים להיכנס להריון. אובחנתי ע"י רופא הנשים כבעלת רירית דקה ושחלות פוליצסטיות ( למרות שאינני סובלת מתופעות שתוארו כגון השמנה, שיעור וכו, אך ללא גלולות המחזור כמעט ואינו מגיע ). הרופא שלח אותי לעשות בדיקות דם הורמונליות ולאחריהן צילום רחם. שאלותיי הן : מה הסיכוי להכנס להריון באופן טבעי עם בעיות אלו ? האם יש אפשרות לביוץ ללא מחזור סדיר ? מה האופן שבו מטפלים בבעיות אלו ( טיפולי פוריות וטיפולים אלטרנטיביים )?
מחכה לתשובה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש פתרון
יפעת צאיג29/09/2007עם שחלות פוליציסטיות ניתן להכנס להריון גם באופן טבעי אך מכיוון שאין כמעט מחזור זה אומר שגם אין כמעט ביוץ ולכן מספר ההזדמנויות קטן יותר באופן משמעותי. רירית דקה משפיעה על הקליטה של ההריון והחזקתו. במקרה של שילוב מסוג זה הייתי ממליצה במיוחד שילוב של טיפול טבעי מכיוון שמספר ההזדמנויות קטן חשוב שכאשר יש הזדמנות היא תהייה מקסימלית. הטיפול הרפואי הוא בדרך כלל ע"י זריקות או כדורים הורמונאליםם אשר משרים ביוץ אך יש הם פוגעים בעובי הרירית. לכן שילוב של טיפול נטורופתי שיכול למנוע את הדקקות הרירית ודיקור המגביר את סיכויי ההקלטות הוא המומלץ ביותר. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות המשך
המודאגת30/09/2007האם תוכלי לומר לי את שמות התרופות ?
על איזה טיפול נטורופתי את ממליצה ?
מה הם , למיטב ידיעתך, אחוזי ההצלחה של הריון טבעי במקרים אלו ?
תודה מקרב לב על התשובה המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למודאגת
יפעת צאיג04/10/2007אני ממליצה על טיפול נטורופתי הממוקד פריון והוא מותאם אישית לבדיקות הדם ונתונים נוספים כמו תצןרת תזונה, בדיקות הורמונאליות, בעיות רפואיות נוספות וכו'. אין מחקר המגדיר אחוזי הצלחה למקרה ספציפי כמו שלך אך ל 99.8% מבעלות השחלות הפוליציסטיות מצליחות להכנס להריון. אני מאמינה שתוכלי להכנס להריון גם באופן טבעי אך זהרק דורש סבלנות. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)