איקקלומין ומעקב זקיקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איקקלומין ומעקב זקיקים
    רינה
    03/01/2010

שלום, אני בעלת PCO , אחרי איקקלומין כדור אחד ליום (פעם ראשונה), מיום 12 למחזור עד יום 23 לא נראו זקיקים מובילים ב-U.S , רק הרבה זקיקים קטנים, עובי רירית הרחם 7.5.
    השאלה, האים אפשר מכך להגיע למסכנה שאני לא מגיבה לאיקקלומין או שיש עדיין סיכוי וחשוב להמשיך לעשות מעקב זקיקים? אם כן עד מתי? מתי אפשר להגיד בוודאות שלא יקרה כלום בחודש הזה של טיפול עם איקקלומין וצריך לעלות במינון? האים אני אקבל וסת "טבעי" החודש ללא ביוץ (בעקבות חוסר התפתחות הזקיקים)?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איקקלומין ומעקב זקיקים

הוספת תגובה

• ממש לא

רונית רוזנטל
    06/01/2010

צריך לעלות במינון ולהגיע לכמות המתאימה,
    בדר"כ אין מחזור אם אין ביוץ
    התיעצי עם הרופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי

מיטל
    21/01/2010

יכול להיות שכן ויכול להיות שלא.
    הרופא שלי אמר לי שיש כאלה שמגיבות מאד יפה לטיפול ויש כאלה שלא מגיבות בכלל.
    אני לא הגבתי בכלל, גם במינון המקסימלי ולכן עברנו אחרי מספר מחזורי טיפול לזריקות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איקקלומין ומעקב זקיקים

יפעת צאיג
    21/01/2010

בד"כ מדובר ברגישות לסכרת (בדקי במשפחה אם יש נטייה) יש תוצאות טובות כאשר עוברים לתזונה סוכרתית ויש אפשרות נוספת של שימוש בכדורים לסכרת שמסדירים את המחזור וכך ניתן להכנס להריון טבעי. יש כאלה שאינן מגיבות לאיקקלומין ולכן ממליצה לך לבדוק לגבי תרופות סוכרתיות המסדירות את המחזור ולעבור במקביל לתזונה סוכרתית כך תשפרי את סיכוייך. בהצלחה
    יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה