טיפולי ivf

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי ivf
    רוני
    02/10/2007

אני אחרי טיפול ראשון בו הוחזרו שני עוברים והופיעו כל הסימפטומים המלווים לפני הגעת מחזור,כאבי בטן לחץ ובטן נפוחה ,קושיי הירדמות וכיו'צ ,עדין לא עשיתי בדיקת דם לדעת האם יש הריון אך חושבת לאור הרגשתי כנראה שאין הריון,שאלותיי הן: הבנתי כי ההורמנוים אצלי בגוף נמוכים לכן קיבלתי להזריק אורביטל האם זו סיבה לאי הריון?
    האם תזונה קשורה לעניין?
    האם כולסטרול גבוה מונע הריון?
    סובלת מתת פעילות בלוטת התריס אך היא מאוזנת אבל אני טיפוס חסר שלווה ומנוחה ויודעת שלגורם הנ"ל יש השפעה האם יש מקום לקחת כדורים על בסיס טבעי ?
    תודה
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי ivf

הוספת תגובה

• תוספות

יפעת צאיג
    04/10/2007

השאלה היא מהם הורמונים נמוכים? כולסטרול גבוהה מראה על חוסר איזון כללי בגוף ולכן הוא אינו מונע באופן ישיר הריון אך משפיע על זרימת הדם ותזונה בהחלט יכולה לאזן את הגוף ולהשפיע באופן עקיף על הכניסה להריון. בנוגע לרוגע שאכן יש לו השפעה מכרעת עלהכניסה להריון וניתן להעזר בפרחי באך שמרגיעים מאוד. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בהריון....

רוני
    07/10/2007

קיבלתי טלפון והאחות הודיעה כי יש הריון מטיפול ראשון בivf-
    מי יתן והכל ילך כשורה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזל טוב!!!!!

יפעת צאיג
    09/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה