נסיונות כניסה להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיונות כניסה להריון
    לי
    10/01/2010

אני בת 35, מנסים כשנה ללא הצלחה, בדיקת זרע והורמונאלית תקינות, מחזור אחד של איקקלומין, יש לי תור לצילום רחם ונאמר לי שאחרי זה הזרעות.
    הכל לכאורה בסדר..אז למה זה לא מצליח?
    מדאיג אותי שלא מוצאים בעייה, כי כך היה אפשר לטפל.
    האם אני בקטגוריית אי פריון בלתי מוסבר
    מה הסיכויים שלי בכלל? ובהזרעות בפרט עם הנתונים שלי
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיונות כניסה להריון

הוספת תגובה

• כניסה לבריון

רונית רוזנטל
    10/01/2010

לימור שלום,
    אם היתה לנו תשובה למה היינו ...
    צריך לעבור את כל הברור ולטפל לפי ההמלצות על מנת לעלות את הסיכוי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל יאוש

אתי
    11/01/2010

לימור יקרה!
    אל יאוש!
    עברתי 4 מחזורים של איקאקלומין ונאמר לי שאין יותר אפשרות להמשיך וצריך להתקדם הלאה{צילום רחם וכו...} והנה הפתעה! לאחר המחזור הרביעי בו לא תליתי תקוות בכלל נודע לי שאני בהריון! אמונה תפילה וצדקה תמיד מועילים. בקרוב אצלך ובקלות אתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקווה

לין
    28/01/2010

כל פעם מחדש את מרגישה שנמאס, הנה כולם מסביבך בהריון, אבל אל דאגה גם אצלך יופיע.
    אחרי טיפולי איקקלימין ו4 מחזורי זריקות, אני יכולה להגיד שיש לי בן בלי עין רעה מדהים ועכשיו אני מחכה להריון הבא, אבל הפעם מקווה בע"ה שיגיע ספונטני. אגב אני בת 37

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה