מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החזרת עובריםרומי14/01/2010
שלום וברכה,
אתמול עברתי החזרת עוברים בפעם הראשונה, החוזרו לי שניים מהטובים ביותר.
ברצוני לדעת מה עליי לעשות כדי שיתפסו בהצלחה.
הרופא שלי אמר לי שאפשר לעשות הכל כרגיל ואילו הסביבה מלחיצה ומבקשת ממני כל היום לנוח ולא לזוז, אינני כזאת וגם לא אוהבבת להיות מוגבלת.
אני עובדת בגן.
שאלתי השנייה האם עישון יכול לפגוע בהחזרה או שאין שום מידע מוכח לכך?
אודה על תשובתכם בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהנסיון שלי
סמ.14/01/2010היי
אני כבר בחזרה הרביעית!
אין שום קשר לפי הנסיון שלי בין תנועה ומנוחה לבין קליטת העוברים ברחם
הפעם הראשונה נחתי עד ליום הבדיקה ולא נקלט
הפעם השנייה בקשו מנוחה 3 ימים ואכן נחתי עד ליום השלישי רק ואחרי זה נהלתי חיים רגילים וכן היה הריון שלצערי לא התפתח טוב
אני גם רוב הזמן נמצאת בבלבול מה לעשות לנוח או לא אך הכי טוב זה לנוח כמו שמבקשים 3 ימים ולחזור לחיים רגילים כי אחרת לא תסבלי את הלחץ הנפשי
בקשר לעישון מה שידוע לי מהרופאים והאחיות ביחידה שאני מטופלת בה שזה כן משפיע על אחוז ההצלחה ועל קליטת עוברים
אני מאחלת לנו קליטה מהירה ומוצלחת עד ליום הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים
רומי15/01/2010תודה על העזרה, ואמן שניקלט והכל יהיה בסדר......
בשורות טובות לכולנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון הצלחה
יפעת צאיג16/01/2010אכן חיזרי לחייך הרגילים כי העובר צריך זרימת דם כדי להתקיים ובמנוחה מלאה אנו פוגעים בתהליך וגם בחלק הנפשי. העישון אכן מזיק. תנסי להמנע עד כמה שניתן.
בהצלחה
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)