אני משתגעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני משתגעת
    סמ.
    19/01/2010

זהו...
    הגעתי כנראה לסוף הדרך
    אני מזה שנתיים מטופלת בהרמונים כדי להיכנס להריון
    IVF רביעי שניים ללא הצלחה אחד הצליח וההריון הופסק ועכשיו זה שאני כמעט בטוחה שלא יצליח בגלל מצבי הדכאוני והפסימיות שאני חייה בה
    השתגעתי באמת 24 שעות צועקת ובוכה אין חשק לחיות אין חשק ללכת לעבודה ולא רוצה לעשות כלום וזוגיות במשבר ועדין מחכה לתשובה שאין ספק שלילית
    מה לעשות באמת השתגעתי ורמת הדכאון גוברת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני משתגעת

הוספת תגובה

• הצעה מהומאופתית

הילי RCHom
    20/01/2010

שלום ס.

מצטערת לשמוע על מסלול המכשולים שאת עוברת ועל הייסורים הרבים בדרך לתינוק המיוחל.
    מתוך רצון לעזור למצוקה הנפשית (והפיזית) שלך, ברצוני להציע לך לחשוב על טיפול הומאופתי .
    מנסיוני כמטפלת הומאופתית, לרפואה ההומאופתית יש כלים לפתור ולהביא לריפוי בעיות פיזיות ונפשיות. אם לא נמצאה אצלך בעיה פיזית המונעת כניסה טבעית להריון, או התפתחות הריון תקין בעזרת הפריות, אפשר לחשוב על סיבה רגשית ונפשית המונעת מהגוף לקלוט את שק ההריון. יכול להיות שתחושות אילו מודעות או שאינן מודעות. גם מצבי חרדה, דיכאון, מתח, לחץ, כעס,פחדים וחששות עלולים לעכב כניסה להריון.
    הגוף והנפש הם אחד, כך שלמצב הרגשי והנפשי יש השלכות על המצב הגופני. מנסיוני, הרגשה פנימית טובה, נינוחות ורוגע נפשי, יביאו לבריאות פיזית.

רפואה שלמה ואיחולי הצלחה רבה.

הילי א.זילברשטיין - הומאופתית קלאסית מוסמכת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפשי

סמ.
    20/01/2010

זאת הפעם הראשונה שאני שומעת על טיפול כזה
    אני יודעת וכמעט בטוחה שהכשלון מסיבה נפשית אני לא נותנת לעצמי פסק זמן ולמרות שאני מודעת לזה אני לא יכולה לעשות כלום אני רוצה לדעת יותר על טיפול זה וגם אני בדרכי לעזרה נפשית דרך קבוצת תמיכה
    אני מאוד אודה לך אם תסבירי לי יותר על זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי

הילי RCHom
    21/01/2010

סמ. שלום רב,

טיפול הומאופתי מתייחס לגוף ולנפש כאחד. המצב הנפשי והרגשי שלנו משליך על המצב הפיזי. ולחילופין, שיבוש בתפקוד הפיזי מצביע על שיבוש במצב הפנימי . וכפי שאני מבינה, זה מצב שאת מודעת אליו, רק אולי אין לך את הכלים לפתרון...
    בהומאופתיה מטפלים בגורם לבעיה, הטיפול הוא שורשי ומתבצע בתהליך תשאול מעמיק, יסודי ומקיף על מצב המטופל בכל הרמות- פיזי, נפשי, רגשי ומנטלי, רגישיותו, פחדיו, אורך חייו וכו' .
    בתום התשאול מותאמת הכנה הומאופתית המסייעת להביא לרוגע ושלווה פנימית, וכן בריאות פיזית תקינה.

רפואה שלמה ובהצלחה,
    הילי א.זילברשטיין- הומאופתית קלאסית מוסמכת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי- המשך

הילי
    21/01/2010

לצערי לא ניתן לי להשאיר את פרטיי לצורך התקשרות בפורום.
    אם תרצי (וניתן יהיה) תוכלי להשאיר את פרטייך ואשמח ליצור איתך קשר, לסייע ולתת פרטים נוספים..

בהצלחה,
    הילי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני משתגעת

יפעת צאיג
    21/01/2010

ממש כואב לי לשמוע את הרגשתך ואני מבינה את התסכול הרב הכרוך באכזבות המלוות בתהליך זה. חשוב למצוא מקור של כוח ואמונה. ממליצה לך להוועץ בטיפול פסיכותרפי או קבוצת תמיכה התוכל להקל על מצבך. במקביל אני ממליצה לך להעזר בגורמים נוספים כמו נטורופתיה ודיקור שמשפרים את הקליטה וגם מהמצוקה הנפשית. מדוע הייתה הפסקת הריון האם בדקת בעיות קרישה?
    מבינה ומחבקת. יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבי לי מייל בבקשה

רונית רוזנטל
    21/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה