מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול שאמור לפתור את בעיות הביוץגאולה07/10/2007
אובחנו אצלי שחלות פוליציסטיות, הרופאה שלי נמליצה לי ליטול תרופה בשם מטמורפין- זו תרופה שנועדה במקור לטפל בחולי סכרת, היא אמרה לי שישנם מחקרים לאחרונה בהם- תרופה זו נמצאה כמועילה לתהליך הביוץ- לאנשים שאינם סובלים ממחלת הסכרת.
למען האמת, אני מעט חוששת ליטול אותם ומאוד אשמח לתגובה מקצועית נוספת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מצויינת
יפעת צאיג07/10/2007שחלות פוליציסטיות הן סינדרום של מחלת הסכרת ולכן ניתן לטפל בהם גם ע"י תרופות סוכרתיות. אפשרות נוספת היא לפתור את הבעיה בדרך טיבעית כמו תזונה סוכרתית שנותנת את אותו אפקט רק אורכת קצת יותר זמן(בערך ארבעה חודשים) אני ממליצה מאוד על הדרך הטבעית בשילוב פעילות נוספת כמו יוגה לפריון או דיקור שעם שילובם אפשר להגיע לתוצאה מהירה טובה וטבעית יותר. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות לסכרת לאדם בריא מבחינה זו-
גאולה08/10/2007לא עלולות לפגוע או להותיר תופעות לוואי?
הרופאה טוענת כי גלולות אלה מפחיתות את הסיכוי להפלות הטבעיות המאפיינות את השחלות הפוליציסטיות.
הדיקור- איך הוא נקרא בדיוק? הוא מכוון להריון? איפה הכי כדאי? דרך הקופה? באופן פרטי?
אשמח לדעת יותר גם על זמן ההשפעה של שני הדרכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליציסטיות
יפעת צאיג09/10/2007ברצוני להדגיש שהפלות טיבעיות אינן מאפיינות את השחלות הפוליציסטיות אלה העדר ביוץ. תרופות אלה משרות ביוץ ולכן מאפשרות סיכוי להריון. דווקא שחלות פוליצסטיות מאופיינות בהריונות תקינים במידה ושומרים על תזונה נכונה כדי למנוע סכרת הריון. תרופות הן אף פעם לא בריאות כשמשתמשים בהם שלא לצורך ולכן אני ממליצה על הדרך הטבעית יותר ורק במידה שזה לא עוזר להעזר בטיפול תרופתי.
דיקור כדאי לטפל במקום שמומחה בפריון ופוריות כדי שאכן הטיפול יהיה יעיל ויהיה ניתן לראות תוצאה תוך ארבעה חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)