אנטיביוטיקה כסיוע בטיפול פוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטיביוטיקה כסיוע בטיפול פוריות
    בתאל
    21/01/2010

מישהי שמעה או התנסתה, יש רופאים שנגד יש בעד למרות שלא הוכח עדיין מדעית, אך הייתי רוצה לנסות לשלב בטיפול אנטיביוטיקה שאמורה לסייע למערכת החיסונית של האישה, כי שמעתי שיש מצב שיש חיידקים שעלולים לפגוע בזרע או בעובר, כמי שניסתה ועוברת טיפולים הורמונליים , אנטיביוטיקה לא גרועה מהם,אשמח לקבל מידע בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אנטיביטיקה

רונית רוזנטל
    21/01/2010

בת אל שלום,
    אילו טיפולים את עוברת?
    לעיתים כשמבצעים הפרייה גןץ גופית נותנים כיסוי אנטביוטי
    האם לכך כוונתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברתי הפריות והזרעות

בתאל
    21/01/2010

אנחנו על רקע לא מוסבר , יש עוברים יפים ואין קליטה, קראתי מאמר שיש נשים שיש להן חיידקים ברחם שעלולים לתקוף ולקטול זרע/עובר, עברתי צילום רחם פאפ וכו שנמצאו תקינים, לצערנו אין עדיין בדיקה בארץ שיודעת לזהות מי נושאת החיידק, יש את זה כרגע רק בחול, יכול להיות שאין לי שום חיידק וזה רק עניין של זמן עד הקליטה, אךהיות ומדטבר בסך הכל בשתיית אנטיביוטיקה, אני בהחלט מוכנה לנסות גם אין לזה הוכחה מדעית, שמעתי שיש רופאים התומכים או שוללים ורציתי לדעת אם מישהי ניסתה ובאיזה אנטיביוטיקה מדובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה